Flight.

april 05, 2015

Al weken lang wacht ik, redelijk ongeduldig, tot ik jullie dit eindelijk kan laten zien. En het zelf kan zien natuurlijk. Dat hebben jullie vast wel gemerkt, want ik heb jullie er nogal mee lastig gevallen. Ik kon er niks aan doen. Iedere dag was die clip wel in mijn gedachten. Ik was zooooo benieuwd.
En na een heleboel vrije avonden waarin ik rustig had kunnen kijken, was de videoclip gisterenavond klaar, terwijl ik aan het werk was. Natuurlijk. Dus heb ik, in mijn veel te korte pauze mijn MB's en mijn batterij opgeofferd om hem voor het eerst te kijken.
En ja, ik ben nog trotser dan ik dacht dat ik kon zijn. Ik snap gewoon niet zo goed hoe ik hierin terecht ben gekomen en ik ben zoooo dankbaar dat ik hier een deel van ben.
Na een halve nacht op Facebook en een andere halve, ijskoude nacht in bed waar ik te enthousiast was om echt goed te slapen, blijft mijn telefoon maar gaan. Ik krijg zoveel waanzinnige reacties, honderden likes, whatsappjes. En dat maakt dat de glimlach nooit meer van mijn gezicht te slaan is.

En nu ga ik hem natuurlijk ook eindelijk met jullie delen. En ik hoop dat jullie hem ook prachtig vinden, ons willen helpen wereldberoemd te worden en hem willen delen op jullie blog/Facebook. Dat zou ik echt super lief en amazing vinden.

Hier is ie dan:

Flight.


You Might Also Like

0 reacties