Freaking Goose Attack.

mei 08, 2015

Deze keer geen zondag, maar een normale donderdag waarop Romy en ik de stad in trokken om outfit-foto's te maken. Ik, weer, zonder echt leuke outfit. Elke keer als ik in het weekend (of nu dus in de vakantie) bij mijn ouders ben, neem ik al mijn echte basics mee en vergeet ik leuke outfits mee te nemen uit Rotterdam. Om toch nog een leuke outfit te shooten, dook ik 's ochtends om 10 uur nog even snel de Primark in om een leuk vest te kopen. En ik ben geslaagd!
Ja, 10 uur dus. We hadden een vroege shoot. Ik vind het altijd wel lekker om wat eerder te shooten. Dan is het en nog rustig op straat, en de omgeving lijkt gewoon mooier 's ochtends.


 Vest: Primark (similair HERE & HERE), Top: H&M (similair HERE, HERE & HERE), Jeans: Monki, Shoes: Vintage (similair HERE & HERE), Bag: V&D (similair HERE & HERE).


Ik heb de outfit weer lekker simpel gehouden. Gewoon omdat ik dat zelf ook het lekkerste vind om te dragen. Ik heb niet altijd zin om, op lange dagen school, de hele dag op hoge hakken te lopen of in oncomfortabele broeken. Dit zit gewoon altijd het allerlekkerste. 


Dit vest scoorde ik dus 's ochtends bij de Primark. Ik had hem de dag ervoor al gezien, maar had hem laten hangen en ik had spijt. Ik had geluk, want hij was nog maar 5 euro! En hij is echt zooooo mega comfortabel!
Natuurlijk heb ik al 100 van dit soort vesten. Maar ik heb met vesten wat anderen met schoenen en tassen hebben (al heb ik het ook nog met schoenen....)

Deze pose heb ik gejat van Sincerely Jules. Want het zag er zo tof uit ;)
 Deze schoenen scoorde ik een aantal jaar geleden op marktplaats voor 30 euro! Super goedkoop en echt stoere laarzen die ook nog eens heel lekker zitten.


Dit tasje kocht in vorig jaar in de uitverkoop. Ik vind hem prachtig, maar draag hem eigenlijk bijna nooit, omdat mijn portemonnee er niet in past en ik hem eigenlijk net te klein vind om echt dingen mee te nemen. Maar bij deze outfit stond ie heel mooi en ik beloof mezelf bij deze dat ik hem vaker mee ga nemen!


Wat vinden jullie van deze prachtige lokatie? We hebben eindelijk een nieuwe plek gevonden om te shooten. Den Haag kent zoveel meer mooie plekjes dan alleen de Paleistuin. Vandaag kozen we dus voor de Hofvijver. 
Dat leek een heel leuk idee, en de foto's zijn super. Het enige nadeel was dat ik werd aangevallen door een freaking gemuteerde mega-gans die naar ons begon te schreeuwen. We renden weg als gillende tienermeisjes, maar hij was echt eng. (Of zij, ik ben ervan overtuigd dat het een vrouwtje was. Mannetjes gaan nooit zo tekeer.)

FREAKING GOOSE ATTACK!
Ik ben deze heerlijke vakantieweek ook voor jullie aan het vloggen. De vlog komt ergens volgende week online!De rest van de vakantie heb ik alweer volgepland met werken en verjaardagen en repetities. Dus ik kan niet meer echt genieten van dit heerlijke weer. Maar ik heb twee dagen in bed gelegen en Grey's Anatomy gekeken, dus ik ben weer volledig opgeladen om volgende week met school te beginnen. Nog een paar weken en dan is het alweer zomervakantie! Who's excited? Ik denk iedereen! Kom maar op met dat heerlijke weer. 
En tot die tijd blijf ik wonen in dit vest! Zolang het weer het toestaat! 

You Might Also Like

4 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Die locatie is inderdaad prachtig, en vind je vest echt heel leuk!
  Ik vind ganzen trouwens ook echt eng! ;(

  XO IMKE // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Imke,
   Bedankt voor je reactie! Ganzen zijn gewoon eng haha.

   Liefs.

   Verwijderen
 2. Leuke foto's, dat vest lijkt me inderdaad fantastisch om in te wonen ;) Mooie locatie trouwens ook! En Grey's Anatomy is zó verslavend!! Het is echt mijn favoriete serie, haha!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige locatie en jij met je leuke stijl, hele mooie foto's! Ik hou ook niet van ganzen maar toch had mijn vader ganzen als dieren thuis, stomme dieren.

  BeantwoordenVerwijderen