Hallo zomer!

juni 29, 2015Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, heeft mijn blog de afgelopen maand een beetje op de tweede plek gestaan. Dat staat ie natuurlijk altijd wel. Maar deze maand heb ik hem een beetje extra verwaarloosd, en dat spijt me. Ik vind het altijd vervelend als ik niks plaats.
Ik heb altijd wel inspiratie. Je moet naar inspiratie zoeken, vind ik. Het komt niet zomaar op je af. Maar als je ervoor open staat, is er genoeg inspiratie om je heen. De afgelopen maand stond ik niet zo open voor inspiratie. Mijn hoofd was vol met optreden en repeteren en teksten leren en mijn schooljaar afmaken en mijn borstverkleining. Ik wist niet waar ik over wilde schrijven, of ik alles wel kwijt wilde en ik wilde vooral ook gewoon heel graag slapen en over zo min mogelijk nadenken.
En nu heb ik ineens weer tijd om te ademen. En sinds ik alles afgesloten heb, heb ik ook ineens weer heel veel zin om mijn blog weer helemaal up and running te krijgen. Ik ben al leuke columns voor in de zomer aan het bedenken. Ik heb alles op school afgesloten en heb praktisch vakantie. Afgelopen week speelden we, met de hele opleiding, onze Showcase in het Oude Luxor. We dansten, zongen en speelden ons hart eruit en ik was weer even het gelukkigste mens op aarde. Mijn vierdejaars huisgenoot heeft ontzettend staan stralen op dat toneel en hij studeert woensdag af en ik kan niet trotser zijn. Ondertussen sta ik zelf al met 1 been in de bovenbouw. Na de vakantie ben ik derdejaars student. Ik kan niet geloven dat de tijd zo intens snel gaat. What happend? Ik heb wel heel veel zin in volgend jaar. Ik heb mijn hele solo-concert al samen gesteld en ik kijk uit naar de middenproductie en de Showcase volgend jaar.
En ondertussen is het zomer geworden en kan ik de hele avond met blote benen over straat. Gisteren heb ik de zomer goed ingeluid met een heerlijk festival, veel te veel eten en goede muziek. Heerlijk om zo de zomervakantie alvast te vieren. Al vind ik het te onwerkelijk dat het nu alweer zomervakantie is. Ik heb nog niet echt intens veel behoefte aan zoveel vrije tijd. Ik zal er niet om gaan zeuren, maar ik ben nog niet ingestort. Normaal ben je zo toe aan vakantie, dat heb ik dit jaar nog helemaal niet gehad. Ik zou best nog even door kunnen gaan met lessen. Maar, aan de andere kant, ik zeur niet. Zomervakantie is natuurlijk altijd heerlijk.
En hoewel ik, zoals jullie gisteren konden lezen, vooral ga liggen en weinig ga doen deze vakantie, heb ik er toch heel veel zin in. En ik beloof, bij deze, dat ik jullie wat meer op de hoogte zal houden met mijn blog. Na alle druk en stress, is er nu geen excuus meer om dit te verwaarlozen.
It's blogging time again. Hallo zomer!

You Might Also Like

0 reacties