Just Britt Vlog: Een weekje op school.

juni 05, 2015

Al een half jaar ben ik op school bezig met een project dat 'Van Kul tot Cult' heet. We hebben allemaal losse scenes en nummers gekozen, onderzocht en uiteindelijk aan elkaar gemonteerd tot 1 voorstelling. En afgelopen week speelden we deze voorstelling: 'Zorg dat je niet in een situatie terecht komt waarvan je later zegt was ik er maar nooit in terecht gekomen.'

Het was een heftige week met nog erg veel repetities en last minute aanpassingen, maar ik denk dat we uiteindelijk een super goede voorstelling neergezet hebben. Ik ben in ieder geval heel trots op het resultaat. 

En omdat ik jullie een beetje wilde betrekken in het proces van deze week, heb ik een vlog gemaakt!
Hij is een stuk korter dan de vorige vlog. Ik doe erg mijn best om mijn vlogs te verbeteren, dus ik hoop dat dit wat makkelijker vol te houden is!
Laat even weten wat jullie hiervan vinden en of het voor herhaling vatbaar is, dat vind ik altijd erg leuk om te horen. En geniet van jullie weekend!

Met dank aan Frits van der Zalm voor de beelden van de show!


You Might Also Like

0 reacties