5 series die ik opnieuw en opnieuw en opnieuw kan kijken.

juli 07, 2015

Zoals ik in de vorige blog al vermelde, heb ik nogal wat vrije tijd. Ik besteed mijn dagen nu eigenlijk vooral op de bank met een heleboel dingen om me te vermaken. En ik vermaak me altijd het beste met series.
Ik ben zo iemand die series echt honderd keer opnieuw kan kijken. En dat doe ik dan ook graag. Ik kijk series echt opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw.
En ik wil graag met jullie delen welke series ik het liefste opnieuw kijk.

1. Grey's Anatomy.
Ik ben op dit moment een aflevering Grey's Anatomy aan het kijken. Terwijl ik dit typ, zeg maar. Ik denk dat ik de hele serie al een stuk of 3 keer gezien heb. I can't help it. Ik vind het gewoon echt veel te leuk. Al kan ik sommige stukken meepraten ('Pick me, choose me, love me.') en ken ik zelf de naam van sommige patiënten die maar 1 aflevering in de serie zitten, ik blijf het leuk vinden.

2. Glee.
Ja, I'm that person. Ik was echt een super grote Glee fan, ooit. En hoewel ik de laatste seizoenen echt verschrikkelijk vond, de eerste 4 waren fantastisch. En ja, ik heb gehuild toen Cory Monteith dood ging. En toen Chris Colfer een Emmy won. Ik hoopte zelfs dat ik ooit Rachel zou spelen in Glee de musical. Pathetic, maar waar.

3. Friends.
Is er iemand die dit niet honderd keer kan kijken? Ik heb: 'The one where Ross is fine' gewoon meerdere keren achter elkaar gekeken, omdat ik hem zo grappig vindt. Soms kijk ik in een tussenuur een aflevering, of wachtend tot we op mogen bij een optreden, of in de metro naar huis. Friends kan altijd. Ik ben altijd in the mood voor Friends.

4. Gossip Girl.
Ik was in shock toen ik erachter kwam wie Gossip Girl was. Zo in shock dat ik de hele serie opnieuw begonnen ben om te kijken of je het kon zien. Gossip Girl is zo'n heerlijke vrouwenserie. Even lekker hoofd uit en kijken naar de niksige problemen van de Upper East Side. En dromen van mijn leven in New York.

5. SMASH.
Ik ben verslaafd aan de muziek van Bombshell de Musical en het is echt mijn droom dat die musical naar Nederland komt en dat ik dan Marilyn mag spelen. Ik heb de hele voorstelling in mijn hoofd al uitgedacht, ik ken het hele verhaal, terwijl het nooit echt geschreven is. Maar die muziek is gewoon echt fantastisch. En ik vond het verschrikkelijk dat het na 2 seizoenen stopte en hoe het stopte. Had het echt eeuwig kunnen kijken.
En hoewel ik, na het schrijven van deze post, het liefste al deze series weer opnieuw ga kijken, wordt het ook wel weer eens tijd voor nieuwe series. Mochten mensen nog suggesties hebben, ik hoor het graag!
Zo, nu weer verder met Grey's. Ik ben bijna toe aan een van mijn lievelingsafleveringen. JOEHOE!!

You Might Also Like

2 reacties