Beautiful things don't ask for attention.

juli 15, 2015

Uitzinnig sta ik voor de spiegel. Ik bekijk mezelf van alle kanten, en nog eens, en nog eens.
'Beautiful things don't ask for attention'
Het staat er echt, net boven mijn borst. Een simpel zwart shirt met een simpele tekst. Als ik shirtjes met tekst koop, moet hetgene wat erop staat me iets doen. Ik kan niet een shirt met tekst hebben als de tekst niet bij me past. En op de een of de andere manier past deze tekst bij mij.
Eigenlijk natuurlijk helemaal niet. Ik maak er mijn werk van dat mensen naar me kijken. Ik kan niet genoeg aandacht hebben. Vroeger al eiste ik alle aandacht op. En ook nu, zeker met mijn blog, ik wil dat er mensen naar me kijken. Ik wil dat mensen me kennen en over me praten. I kinda do ask for attention.
Maar terwijl ik naar de tekst staar, en naar mijn nieuwe borsten, had deze tekst niet meer kunnen passen. Want wat is mijn lijf veranderd. Wat ben ik trots dat dit t-shirt los valt, in plaats van dat het te strak zit. Wat ben ik gelukkig met hoe ik er nu uit zie. En hoewel grotere borsten vaak om aandacht vragen, bij mij past dit meer. Ik voel me prachtiger dan ooit, zonder dat mannen naar mijn grote tetten moeten staren. Ik voel me normaal. Mijn lijf schreeuwt niet meer om aandacht. Dat deed het vast al niet, maar zo voelde het voor mij soms wel.
En ja, het is pas anderhalve week na de operatie. Mijn lijf gaat vast nog meer veranderen. En ik wilde eigenlijk helemaal niet meer delen hoe het na de operatie gegaan was. Maar ik wil nu eigenlijk naakt over straat rennen omdat ik zo trots en blij ben.
Maar dat doe ik toch maar niet, want: 'beautiful things don't ask for attention.' Daarom schrijf ik er een blog over ;).

You Might Also Like

0 reacties