Dutchie with dreams.

juli 21, 2015


Dutchie with dreams, schreef ik ongeveer een uur geleden. Nou, geen dreams die me in slaap brengen in elk geval. Ik doe geen oog dicht vandaag. En niet om vervelende redenen. Ik ben bang dat als ik slaap, de dromen die ik in het echte leven heb, weggaan voor de nacht. En ik wil ze nog even niet kwijt.
Dutchie with dreams, werd het onderwerp van mijn mail. Ik weet dat dat niet zo officieel is, maar ik kon het gewoon niet laten. Ik ben een Dutchie with dreams en dat was het eerste wat in me op kwam. Ik hoop dat meneer Newman mijn karakter uit dit onderwerp kan halen en een heel klein beetje van me kan gaan houden.
Ik heb de mail verstuurd. De 'Dutchie with dreams'-mail. Na het kijken van de vlog van Noor van Queen of Jetlags (kijken, aanrader, I love her!) miste ik New York zo erg dat ik eindelijk actie ondernam. Na het een half jaar uitgesteld te hebben tot het volgende schooljaar, stuurde ik een mail.
En ik weet, het is maar een mail. 1 mailtje. Ik heb me nog nergens ingeschreven, nog geen sponsoren gezocht. Ik heb nog geen appartement geregeld en nog geen ticket geboekt, maar dit was wel de eerste stap. De eerste stap naar mijn droom-toekomst. En dat voelt toch ineens wel heel speciaal.
Mijn dagdromen komen meestal niet uit. Ik droom ook vaak over bizarre dingen. Dat ik uit het publiek wordt gehaald bij een show, omdat de hoofdrolspeler geblesseerd is en ik de enige ben die haar kan vervangen bijvoorbeeld. En dat ik dan binnen twee uur die hele show moet leren. That's never gonna happen en dat weet ik ook. Ik droom bizarre dingen en over de meeste dingen heb ik geen invloed en die gebeuren dan ook niet. Maar deze droom wil ik veranderen in een toekomstplan. En aan dit toekomstplan kan ik werken, dus ga ik dat verdomme doen ook.
Ik stuurde een uur geleden een mail naar de New York Film Academy, omdat ik daar over twee jaar wil studeren. Ja, in New York, ja. Ze hebben een Musical Theatre Program van een jaar en die wil ik volgen. Dat kost zo ongeveer 3000 dollar per maand + geld om te wonen en leven, dus ik moet binnen twee jaar ongeveer 50000 dollar bij elkaar sprokkelen en ik heb geen idee hoe, maar ik ga het hoe dan ook bij elkaar vinden. En nadat ik die studie gedaan heb, wil ik audities gaan doen bij Broadway musicals. Ik wil daar aan het werk proberen te komen en mezelf onderhouden in New York. Ik wil een toekomst beginnen in New York en niemand gaat me tegen houden.
En in het afgelopen uur zijn mijn wildste dromen steeds concreter geworden. Want wie zegt me dat dit niet mogelijk is? Wie houdt me tegen om dit te proberen? Oké, misschien kom ik nooit aan genoeg geld of ben ik niet goed genoeg voor de musical-industrie daar. Dan kan ik altijd weer terug komen en het hier opnieuw proberen. Maar waarom zou ik daar minder kans hebben op werk dan hier?
Ik weet dat het en bizar idee is en ik weet dat er weinig mensen zijn die het lukt, maar ik ga er alles aan doen. Ik heb de eerste stap gezet en de volgende gaan er komen. Dutchie with dreams wordt: Dutchie with diehard plans and ambition.
En hopelijk met nog een beetje slaap de komende 6,5 uur, want dat is toch ook wel fijn.

You Might Also Like

2 reacties