Festival outfit.

juli 06, 2015


Vorige week vierde ik de eerste dag van de zomer met een heerlijk festival. Samen met de lieve Romy en Anouk genoot ik van Parkpop. Zon, gezelligheid, goede muziek van Frans Bouwer (jaja) en Chef'Special (WHOOP WHOOP) en een heleboel eten en drinken.
En ik nam de gelegenheid (tijdens het optreden van Frans Bouwer) om weer eens een outfit voor jullie te schieten.
Normaal kies ik voor iets rustigere, makkelijke outfits. Maar ook ik ga natuurlijk wel eens voor over de top. En zo ook vorige week. Het was heerlijk weer, dus ik koos voor kant, satijn, slobbervest en diva-hat. Ach ja, soms moet je eens even lekker uitpakken.

Jurk: onderjurkje van een jurk / Topje: H&M (similair HERE & HERE) / Vest: Primark (similair HERE & HERE) / Laarzen: Sancho / Tasje: V&D (similair HERE & HERE) / Hoed: H&M.


Afgelopen zondag was een heerlijke dag om de zomer in te luiden en nog even te genieten van het heerlijke weer. Ik was iets meer festival-gekleed dan anderen, dus ik viel nogal op. Wat in ieder geval leidde tot leuke opmerkingen zoals: 'Leuke hoed, maar die benen zijn nog leuker.' - van man met kind. Ik heb genoten van het concert van Chef'Special en ben nu fangirl º1. En ik heb een 'Sneeuwwitje' ontdekt: een mix van bier en 7up. Het smaakt net als Radler. I loved it.
Ik weet nog niet of ik goed om kan gaan met de nieuwe iPhoto. Daar bewerkte ik altijd mee, en nu moet ik vage filters toe gaan voegen. Wat vinden jullie ervan. Te bewerkt, of toch wel leuk?

Verder ga ik de komende weken waarschijnlijk veel lijstjes posten, omdat ik toch lekker in bed/op de bank lig en tijd heb om 100 verschillende series, films, boeken en youtubers te checken. En ik zal mijn favorieten met jullie delen!

I just can't stop loving her!

You Might Also Like

4 reacties

 1. Bier met 7up en het smaakt als Radler? Dat ga ik eens uitproberen! Aangezien ik niet van normaal bier hou, maar wel van Radler haha! Die hoed staat je echt leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies. Het was voor mij ook een uitvinding!
   Dankjewel! Liefs.

   Verwijderen
 2. Gave outfit heb je aan! Die hoed vind ik echt super leuk. Hij staat je goed! En jaaa, Chef' Special is nice op een festival. :D

  BeantwoordenVerwijderen