Vlog: Mijn 21ste pyjamaparty.

juli 19, 2015


Ik was gisteren jarig! WIEHOE!
Ik ben 21 geworden. En hoewel dat voor veel mensen waarschijnlijk niet oud is, vind ik het best wel oud. Ik weet nog zo goed dat ik er vroeger zo van droomde om 10 te worden. En toen om 12, 14, 16, 18 en 21 te worden. Nu ben ik 21 en droom ik er niet van om nu nog ouder te worden. Maar ik voel me nog steeds 16, dus dat is wel weer een goed teken ;)
Ik was helaas de hele dag alleen, maar dat was ook wel chill. Ik wil er ook niet een super bijzondere dag van maken. Het is gewoon een dag.
's Avonds heb ik, met lieve vrienden, films gekeken en in pyjama op de bank gezeten en dat was super gezellig. Ik vind het heerlijk om gewoon te zitten en te praten en te genieten van elkaar.
En omdat ik een prachtige nieuwe camera gehad heb voor mijn verjaardag: de Samsung NX mini, heb ik heerlijk gevlogd gisteren. Ik ben nog niet zo goed in het stilhouden van de camera, daar werk ik aan. Maar ik heb wel geprobeerd de gezelligheid in een filmpje te stoppen. Ook omdat het gewoon zo'n leuk aandenken is.
En ook mijn vakantie volgende week zal ik vastleggen, dus verwacht meer vlogs. Ik vind dat heel leuk en word daar heel erg enthousiast van. Jullie ook?

You Might Also Like

2 reacties