De laatste zonnestralen.

augustus 28, 2015


Nou, dat was weer een heftige dag. Ik heb, in plaats van de laatste dag waarvan ik vond dat ik vakantie had, de hele dag hard gewerkt. Na de opstart van het nieuwe schooljaar had ik alweer bergen werk te doen, dus ik heb vandaag al zoveel mogelijk gedaan. Mijn TE DOEN-lijst is alweer een pagina vol en ook mijn rooster heb ik compleet volgestouwd met tijd voor studeren en sporten. 
Dus ik heb het lekkere weer vandaag helemaal niet meegekregen. Gelukkig was dat lekkere weer er vorige week ook al. En toen had ik nog tijd om wat leuke, nieuwe, vakantie items te shooten! Voor als jullie nog inspiratie nodig hebben voor de laatste zonnestralen.Shirt: Sheinside (similair HERE & HERE), Rokje: Primark (similair HERE & HERE), Schoenen; H&M), Zonnebril: Pull & Bear.


Dit shirt heb ik denk ik een jaar geleden gekocht en ik heb hem echt stuk gedragen. Hij zit zo lekker en ik kan hem echt altijd aan. Bij een fancy outfit past ie goed, maar ook als lekker sloebie-outfit (en die zijn toch altijd extra lekker). Ik ben sowieso trouwens verslaafd aan shirts met streepjes. En in deze schoenen heb ik deze zomer echt geleefd. Ik heb ze in Rhodos gekocht en ze zijn eigenlijk een maat te klein. Maar ik vind ze zo leuk dat ik doorgelopen heb tot ik ze uitgelopen had (ja, de blaren waren intens). Ze maken iedere outfit net een beetje anders.

De lippenstift van Sephora <3 td="">
Zo te zien wordt het de komende tijd niet meer echt lekker zomerweer en was dit de laatste zomeroutfit. Vind ik stom :(.
Ik ga weer snel door met mijn TE DOEN-lijst af te werken. Zijn jullie alweer hard aan het werk?

You Might Also Like

8 reacties

 1. Leuke outfit! Ik vind dat rokje erg mooi! Vooral de stof vind ik erg mooi. Fijn he, zo'n shirt dat overal bij past :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik houd er echt van! Bedankt voor je reactie. Liefs!

   Verwijderen
 2. Wat een super toffe outfit draag je! Hier hou ik echt van. Super leuke combinatie! Ik ben nog niet hard aan het werk. Doe een thuisstudie dus kan zelf bepalen wanneer ik wel of niet iets doe. Maar nu vanwege lichamelijke redenen kan ik even niks doen helaas. Succes met je lijstje afwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat is ook wel naar, dat je wel wilt, maar dat je niet kan. Ik hoop dat je je snel beter voelt. Dankjewel voor je reactie! Liefs.

   Verwijderen
 3. Leuke outfit, ben ook gek op streepjes! Ik ga niet meer naar school, maar heb wel leuk werk waar ik hard voor aan de bak moet :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor leuk werk is het niet erg om aan de bak te gaan, hoop ik. Gelukkig is mijn studie ook heel leuk! Bedankt voor je reactie! Liefs.

   Verwijderen
 4. super leuke outfit, vooral de rok vind ik erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen