Het is weer maandag #1: Een mond vol met Disney.

augustus 31, 2015


Hallo! Welkom bij de eerste 'Het is weer maandag'. Heb je een leuke dag? Of een zware dag? Of een: jeetje ik heb nu al geen zin meer in het leven-dag?
Ik ga vandaag beginnen aan mijn nieuwe, gezondere leven. En ik moet hard aan de studie om voorbereid te zijn op mijn lessen (what else?). Dus het echte leven is weer begonnen en ja, het is best even moeilijk om mijn heerlijke vakantie en alle Grey's Anatomy en 4JIM (KIJKEN) afleveringen te vergeten. Maar ik heb ook wel weer zin om heel hard aan het werk te gaan. Ik vind het derdejaar doodeng, maar ik ben ook heel enthousiast (lekker bipolair weer).

Voor deze eerste maandag heb ik een video voor jullie. Ik heb de laatste tijd alleen maar Vlogs opgenomen (die ik zelf heeeeeel leuk vind om te maken en die echt nog niet gaan stoppen), maar het werd ook wel weer eens tijd voor een normalere video. Dus daarom is hier: Een mond vol met Disney.
Ik heb met Romy zo veel lol gehad toen we dit gingen filmen! Het bewerken was iets minder lollig en duurde wat lang, maar ik ben hoe dan ook best tevreden met het resultaat.
Hopelijk maakt dit je maandag iets beter, want dat is immers het doel. En misschien was je zelf iets geslaagder in de Disney-liedjes raden dan wij ;)
En ik hoop dat jullie dit een leuke video vinden, want ik ben van plan om meer van dit soort video's op te gaan nemen (klasgenoten, BEWARE). 

Heb een fijne (rest van je) dag allemaal! Laat maandag het niet verpesten en geniet!

You Might Also Like

2 reacties