These concrete stairs.

augustus 21, 2015

Ik houd van deze foto!

Het is eindelijk weer tijd voor een outfitpost! Romy en ik hebben er echt weken over gedaan om eerst samen leuke outfits voor de zomer bij elkaar te sprokkelen en om dan vervolgens elkaar na de vakantie weer op te zoeken om ze ook op de foto te krijgen.
We hadden elkaar eigenlijk stiekem beloofd om op vakantie foto's te maken, maar we vonden 38 graden allebei te warm. Met 38 graden ben ik verlept en heb ik geen zin om make-up op te doen of leuke kleding aan te trekken. Dan is het een wonder als ik überhaupt al kleding aan heb (IEL).
Dus vandaar dat we very excited waren toen we gisteren ochtend om 11 uur weer onze camera's erbij konden pakken en op zoek konden gaan naar mooie plekjes.

Trui: Primark mannenafdeling (similair HERE & HERE), T-Shirt: H&M, Rok: Pull&Bear (similair HERE & HERE), Schoenen: Primark (similair HERE & HERE), Zonnebril: Pull&Bear.


Doordat ik weer tijd heb 's ochtends om me fatsoenlijk aan te kleden, ben ik weer lekker aan het experimenteren met kleding. Dit rokje heb ik in de sale gekocht en echt heel veel gedragen. En om er dan deze trui boven aan te doen (waar ik btw in woon, alweer), vind ik toch lekker anders. Zeker lekker met dit weer. Als je, net zoals ik, de hele dag op een plek blijft hangen, kan je lekker afwisselen tussen trui aan en trui uit (I did that all day).

Hoe dan ook, alles aan deze outfit is nieuw, dus jullie snappen dat ik lekker los ben gegaan en dat ik nu op bij elkaar gebedeld geld leef. Ach ja, dat heb je in de zomer. (SPEND ALL THE MONEY). Ik heb in elk geval een lekkere verzameling nieuwe kleding :).

You Might Also Like

0 reacties