Vlog: MusicalCamp 2015.

augustus 02, 2015


Het is even stil geweest hier op mijn stukje internet en dat was niet echt wat ik beloofd had. Maar ik ben een weekje in heerlijk warm Rhodos geweest, meer daarover later (waarschijnlijk volgend weekend). En ik was nog geen 12 uur terug, of ik reed alweer door de stromende regen naar Loon op Zand. Daar had ik me niet zo op voorbereid, de regen, maar het mocht de pret niet drukken. Ik heb daar 3 heerlijke dagen mogen spenderen. Sterker nog, ik ga morgen weer terug om nog een handje mee te helpen. Ik kan het toch ook niet missen.
Ik had vorig jaar beloofd te vloggen en heb dat toen niet gedaan, dus hopelijk heb ik dat nu een beetje goed gemaakt. En ik hoop dat ik met deze vlog ook de sfeer van MusicalCamp weer geef, want dat is het belangrijkste eigenlijk.

Ik zal er verder niet bijvertellen hoeveel ruzie ik vandaag had met iMovie (ik was in staat om te gaan liggen en ontspanningsoefeningen te gaan doen en ik heb geschreeuwd tegen mijn laptop, meerdere keren). En ook hoe ik mijn camera soms niet scherp kreeg (beginner, het spijt me echt). Maar verder, hoeveel gedoe het ook kostte, ik ben best een beetje trots op deze vlog.

Ben je enthousiast? (Ja natuurlijk!) Kijk even op www.kampvakanties.nl

You Might Also Like

0 reacties