Lieve Romy: Met volle angst vooruit.

september 12, 2015

http://lieflevenamsterdam.nl/


Lieve Romy,

Wat vind ik dit nu al een leuke column. Op de een of andere manier lijkt een brief naar elkaar schrijven die iedereen kan lezen zoveel specialer dan onze dagelijkse voice-memo's (die ik ook echt niet kan missen). Ik heb er echt de hele week naar uitgekeken om deze blog te schrijven!

Ik ben zo blij dat je het zo goed kan vinden met de mensen in je klas. Ik wist natuurlijk allang dat dat zou gebeuren, maar ik ben toch blij dat dat vermoeden ook echt uit komt.
Ik heb deze week weer een intens hectische week gehad. Ik heb het gevoel dat ik alweer een half jaar bezig ben, terwijl we pas 2 weken bezig zijn. En om de stress allemaal nog even een beetje erger te maken, heb ik aankomende week 3 audities. En niet gewoon audities. Nee, dan ook gewoon DE auditie der audities bij DE producent der producenten.
Er is die ene auditie waar je altijd van droomt. Hoe je daar staat en wat je dan zegt en wat je dan zingt en wat je dan aan hebt. Al honderd keer heb ik dat voor me gezien. Nu is die auditie daar en ineens twijfel ik over alles. Ik weet niet meer welk nummer ik echt goed kan zingen en ineens staat al mijn kleding stom. Ik besef mezelf ineens dat ik nog niet zo goed ben als ik in al die dromen leek. En dat er een grote kans is dat ik het waarschijnlijk niet word. En nee, dat is niet mezelf omlaag praten, dat is gewoon de harde realiteit. De laatste keer dat iemand van mijn school stage heeft gelopen bij die producent is, volgens mij, lang geleden. Het is gewoon heel moeilijk om daar aan de bak te komen. Alleen de allerbeste hebben recht op zo'n stage plek. En ik ben bang dat ik dat nog niet ben.
Natuurlijk droom ik nog steeds over hoe mijn auditie ook zou kunnen gaan. Maar ik wil ook niet te veel hoop hebben, als de kans groot is dat ik afgewezen word. Dan word ik alleen maar extra teleurgesteld.
Dus waarom ga ik dan nog? Nou, het is nog steeds die auditie der audities bij die producent der producenten en wat een kans is het dat ik me daar mag laten zien! Hoe stoer is het om gewoon al te kunnen zeggen dat ik daar auditie heb mogen doen. En wat een ervaring zal het zijn en hoeveel zal ik leren over hoe het vak in elkaar zit en hoe je auditie doet. Mijn leergierige ik wordt gewoon bijna super enthousiast als ik daaraan denk. En who cares wat dan de uitslag is? Ik krijg de kans en ik grijp hem ook. Maar ik moet dus eerst nog even 5 nummers kiezen em instuderen voor mijn verschillende audities (zondag, dinsdag en vrijdag).
En als dat + gewoon mijn lessen op school die ik ook moet voorbereiden nog niet genoeg is, wilde ik ook nog even een benefiet concert organiseren. Op mijn blog schreef ik vorige week dat ik zo graag iets wilde doen voor de vluchtelingen. Ik wilde helpen. Want wat is mijn beetje tijd wat ik daarin stop nou tegenover hun leven? Het begon met: 'Een benefietconcert organiseren moet toch niet zo moeilijk zijn?' En nu zijn we een week verder en hebben we een half benefietconcert up and running. Het is niet 'zomaar even' georganiseerd en kost veel meer tijd en werk dan ik in het begin dacht. En die tijd heb ik eigenlijk niet. Maar het is ook wel heel spannend en leuk om te doen! En voor een van de eerste keren geef ik niet alleen mijn mening over politieke zaken (als ik dat al doe), maar onderneem ik ook echt actie. Cool!
Hoe dan ook, zoals je begrijpt ben ik alleen maar bezig, bezig, bezig, bezig. Ik mail mensen terwijl ik teksten leer en mijn zangoefeningen doe. Ik slaap, eet en adem niet meer, maar ik werk hard. Het is eigenlijk allemaal veel te veel om in 1 week voor elkaar te krijgen, maar we doen het toch.

En nu ben ik eerder opgestaan om deze blog nog te schrijven, zodat ik hierna weer door kan met mijn intense 'TO DO'-lijst. Ik weet niet waar ik het lef vandaan haal om al deze dingen te doen in één week, Romy. Maar ik doe ze toch. Hoe cool is dat!

Ik hoop dat jij een fijne week hebt gehad en ik zie je hopelijk heel snel.

Likjes van Britt.

PS: Blijf alsjeblieft allemaal op de hoogte van onze ontwikkelingen rond het benefiet door deze Facebookpagina te liken en deel het met al je vrienden en familie zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen trekken! Mijn dank is groot!

You Might Also Like

0 reacties