Lieve Romy: Ons dagje samen!

september 28, 2015Oké dan, ik heb een klein beetje gefaald. Die vaste columns, het is toch moeilijk voor me. Dit weekend was weer intens druk en op die vrije ochtend verkoos ik slapen boven werken, omdat dat nodig was. Dus deze maandag is er een 'Lieve Romy' in plaats van een 'Het is weer maandag'.
Goed, niet helemaal zoals bedoeld dus, maar hopelijk niet minder leuk. Want deze 'Lieve Romy' is met lieve Romy. We hadden een date-dag zaterdag en ik filmde het. En daarbij heb ik ook nog wat oude, nooit gebruikte vlogs hierin gestopt.

Nou goed, een vlog heeft vaak niet zoveel aandacht nodig. Heb een fijne dag allemaal! En enjoy.


You Might Also Like

2 reacties

  1. Oh my god ik hou hiervan!! Super speciaal!! Ik ga dit 10000 X kijken!! Ik
    Hou van je lieve drol!!

    BeantwoordenVerwijderen