Het is weer maandag #6: Mijn moeders garderobe.

oktober 12, 2015


Dit weekend ben ik er weer op uit gegaan met Romy om outfitfoto's te maken. En zoals ieder weekend moest ik dus weer goed bedenken wat ik aan zou trekken.
Vorig weekend heb ik geshopt en een heleboel leuke nieuwe dingen gekocht en die heb ik deze week zo veel gedragen dat ze allemaal in de was moesten. En toen deed ik iets wat ik vaker doe in het weekend. Ik plunderde mijn moeders kast.


Mijn moeder heeft een super leuke stijl! Sommige dingen van haar vind ik helemaal niks (dat is toch bij iedere moeder?) en andere dingen vind ik zo fantastisch dat ik wou dat ik ze zelf gekocht had. Zo vis ik toch steeds weer dezelfde pareltjes uit mijn mamma's kast. Gelukkig mag ik (bijna) alles altijd lenen. En zo heb ik toch ieder weekend een leuke nieuwe outfit, zonder dat ik al mijn eigen kleding mee moet sjouwen naar Den Haag.Vest: Primark (van mezelf), Shirt: Van mamma, Broek: H&M (en mamma), Schoenen: Zara (van mezelf), Zonnebril: Pull & Bear (van mezelf).


Deze broek is het item wat ik het vaakst uit mijn moeders kast trek. Ik vind hem prachtig staan bij zowel mij al bij mijn moeder. In de zomer kon ik hem heerlijk hippie-achtig dragen met slippers en kant, maar ook met sneakers en een shirt en nu issie heel herfstig met mooie laarsjes en een lekker vest. En toen ik hem van de zomer droeg zat ie echt strak, nu zakt ie bijna af (voelen jullie mijn vreugde? Voelen jullie hem?)
Dit vest is nieuw van de Primark. Op de een of andere manier koop ik daar toch altijd de fijnste vesten. Ik kan hem echt weer met alles combineren en draag hem dag en nacht (oké, niet echt 's nachts, dat is vies).Wat vinden jullie van mijn nieuwe laarsjes? Ik had echt nieuwe schoenen nodig en deze scoorde ik bij de Zara. Ik moest ze in het pashokje passen en had toen dus niet echt door dat ze eigenlijk een beetje te klein waren. De blaar op mijn hiel weet dat inmiddels wel en eigenlijk zou ik ze niet meer aan moeten doen, want mijn voeten gaan echt dood. Maar ik vind ze gewoon echt te leuk. Dus ik blijf ze maar aantrekken en hoop dat ik ze uit loop. En dan maar aan het eind van de dag mank naar huis waggelen omdat ze zo'n pijn doen. Wie mooi wil zijn.....


En ik heb een nieuw iPhone hoesje! Ik ben, net zoals vele andere bloggers, helemaal into marmer. Ik vind het echt super mooi. En dit hoesje kocht ik echt op Ebay voor 1 of 2 euro. Love it!


En hoe heerlijk herfstig zijn deze foto's? Ik zou bijna blij zijn dat er bladeren op de grond lagen! Ik begin te neigen naar herfst als mijn favoriete seizoen. Maar dan wel met een iets hogere temperatuur als hier in Nederland. Want het is hier echt te koud.

Ik hoop dat jullie een beetje herfst-outfit inspiratie hebben door deze post. Ik daag jullie uit: maak in elk geval 1 dag een bold-outfit-choiche! Af een toe een beetje een overdreven outfit kan echt geen kwaad. Fijne laatste week voor de herfstvakantie!!!

You Might Also Like

0 reacties