LET IT GOOHOO, LET IT GOOO!

oktober 28, 2015Ik had deze maand wat extra geld over en die heb ik goed besteed. 2 nieuwe broeken, 2 paar schoenen, een nieuwe winterjas. Allemaal dingen die ik nodig had (en ook een heleboel dingen die ik niet nodig had). En ik zou mezelf niet zijn als ik al die dingen niet zou shooten. 
Dus ben ik afgelopen weekend weer lekker old-school de Paleistuinen ingedoken met Romy om foto's te maken. Deze lokatie liet me terugdenken aan de eerste paar keer dat we gingen shooten. De outfits waren wel oké, maar we deden echt een uur over goede foto's maken. Uiteindelijk kon ik dan met geluk 5 foto's vinden die ik leuk vond. 
Dit keer waren we binnen een kwartier klaar met shooten (van allebei) en ik kon bijna niet kiezen welke foto ik leuker vond. Ik heb dan ook besloten om ze allemaal maar te gebruiken ;).
Jas: Marks & Spencer, Jurk: Forever 21, Laarzen: Forever 21, Sleutelhanger: Pull & Bear, Haarbandje: Ibiza.


Ik houd van deze outfit. Ik voel me net Elsa en Olaf tegelijk in deze jas. Naar de lange laarzen was ik alweer twee jaar op zoek en dit t-shirt jurkje is het meest comfortabele ding dat ik ooit aangehad heb (oké, dat is niet helemaal waar).
Mijn nieuwe sleutelhanger vind ik zo leuk! Eigenlijk helemaal niet handig, omdat ik mijn sleutels altijd in mijn jaszak heb. Maar nog steeds wel heel leuk. Ik moest hem gewoon hebben.
Dat haarbandje heb ik van mijn moeder gekregen die vorige week in Ibiza was. Ik vind hem heel erg leuk! Een simpel detail wat bij veel outfits goed gaat staan.
Ik heb mijn nagellak bij mijn lippenstift gematcht. Dat is iets dat ik niet zo vaak doe. Maar ik had echt zin om moeite te doen. De lippenstift is Diva van Mac en de nagellak True Tyrian van H&M. Hij lijkt zwart, maar is eigenlijk heel bordeaux-rood. Ik vind de nieuwe beauty-range van de H&M super mooi en fijn. Ben over alle producten die ik geprobeerd heb heel tevreden.Het was weer heerlijk herfstweer (iets te koud naar mijn mening). De paleistuin was een heerlijke plek. En omdat ik natuurlijk ook altijd mezelf blijf, kon ik het niet laten om ergens op de helft uit te barsten in een vrolijk: LET IT GOOHOO, LET IT GOOO!You Might Also Like

4 reacties