Lieve Romy: Mijn heerlijke vakantieweek.

oktober 24, 2015

Lieve Romy,

De vakantie is al bijna voorbij. En ik weet niet zo goed wat ik je moet vertellen, want ik heb je deze week 2 keer gezien en straks weer! Eigenlijk weet je alles al over me, dus ik zal gewoon nog een kleine samenvatting geven voor als je dingen vergeten bent ;)
Ik heb een heerlijke week gehad. Ik heb ontzettend veel bijgeslapen en dat was nodig en wat vrije tijd ingehaald. Zowel in vrienden zien (jou!) als in op de bank zitten en 'The Great British Bake Off' kijken. Ik heb daar doordeweeks bijna nooit tijd voor en om dat in de vakantie zonder schaamte dagenlang te doen is heerlijk.
Ik had van tevoren bedacht dat ik veel blogs zou schrijven en boeken zou lezen. Aan de leegte op mijn blog heb je vast gemerkt dat ik dat niet gedaan heb. Ik vind het de laatste tijd zo moeilijk om inspiratie te vinden. Het gaat altijd maar over hetzelfde. En ergens heb ik het gevoel dat ik alles al een keer geblogd heb en dat ik mezelf alleen maar herhaal. En ook al zijn sommige van die blogs al zeker 2 jaar oud, toch heb ik het al eens verteld. Ik begin zo bang te worden dat ik mensen verveel met mijn herhaling. I don't know why, maar ik vind het gewoon lastig om inventief te blijven. Misschien ligt dat meer aan mezelf. Maar ik vind het toch moeilijk.
Anyway, ik heb heerlijk genoten van mijn vakantie. Ik heb een nieuwe baan! En ik ben weer uitgerust om volgende week met school te beginnen.

En om nog even het laatste hoogtepunt van mijn vakantie te delen. Adele is terug. Ik had eerlijk gezegd niet per se gemerkt dat ze weg was, maar ik heb gemerkt dat ze terug is. Hoe fantastisch is dit nummer?
En hoe fantastisch ziet ze eruit?Ik wil dit nummer coveren! Misschien binnenkort op de blog?

Hoe dan ook. Ik heb net weer een nieuwe aflevering Grey's Anatomy aangezet en ik zie je vanmiddag. (Ik moest vandaag eigenlijk aan school werken, maar ik denk dat het er niet echt van gaat komen.)

Tot straks!

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties