Lieve Romy: New York is mijn drugs.

oktober 17, 2015Lieve Romy,

Vandaag precies een jaar geleden was ik onderweg naar New York. Ik hoef jou niet meer te vertellen hoe groot mijn liefde voor New York is en hoe heftig ik het vind dat ik daar nu niet ben. Ik zou echt nu in janken kunnen uitbarsten, omdat ik er nu niet ben en niet weet wanneer ik weer terug ga. Ik mis het zo erg. Maar echt heftig. Ik ben gewoon echt verliefd op een stad, Romy. En niet zomaar een stad, ook nog eens een van de meest uitgekauwde steden om verliefd op te worden.
Maar serieus, als je me morgen het vraagstuk zal geven:
1. Je mag nu naar New York, maar je mag nooit meer terug komen en je vrienden en familie nooit meer zien.
2. Je mag nooit meer naar New York.
Dan kies ik dus echt duidelijk voor 1. Dat is een drastische stap. Maar het is oké, mijn moeder weet ervan. Ik moet daar gewoon heen, ik moet daar gewoon zijn. Ik kan niet zonder. New York is mijn drugs. En ik heb alle afkickverschijnselen die erbij horen....
En alle vloggers die vorige week op New York Fashion Week te vinden waren, hielpen niet erg mee. Alle filmpjes over mijn lievelingsstad, maakte het gemis alleen maar erger.
Om mezelf een beetje te troosten, ben ik gisteren naar de Forever 21 geweest! Wist je dat er nu een nieuwe zit in Rotterdam? Hij is zo groot en ik was weer even intens gelukkig. Ik dacht terug aan de Forever 21 op Times Square waar je gewoon een hele dag voor moet nemen om de hele winkel te zien. Ik wil dat weer.
En omdat ik ergens de vlogs wel leuk vind, wil ik ze graag met je delen. Dit zijn de favoriete vlogs van New York.

Queen of Jetlags, love her!Younique is een maand op vakantie geweest naar New York (wil ik ook) en heeft een vlog serie gemaakt:Ik hoop dat ik snel weer in New York ben en droom deze week weer even terug naar die fantastische reis van vorig jaar (inside ugly crying). En om alles een beetje goed te maken, ga ik vandaag naar de Efteling. Geen Big Apple, maar nog steeds een leuk uitje.

Ik zie je snel, lieve Romy.

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties