Sokken in sandalen.

oktober 01, 2015


Ik vind het zo moeilijk om tijd vrij te maken om doordeweeks blogs te schrijven. School is zo druk en als ik niet met school bezig ben, lig ik voor pampus op de bank omdat ik kapot ben.
Behalve die ene keer vorige week dat ik de stad in moest om even nieuwe schoenen te kopen. Ik kwam terug met heel veel, behalve nieuwe schoenen (of course). Hoewel mijn portemonnee het niet zo heel leuk vond, werd ik er heel gelukkig van om weer even met mijn uiterlijk bezig te zijn. Het komt regelmatig voor dat ik gewoon lekker in mijn joggingsbroek naar school kom, zonder make-up en dat het me de hele dag/week niet uit maakt hoe ik erbij loop.Shirt: H&M, Broek: Levi's, Schoenen: H&M (similair HERE & HERE), Sokken: Weekday (similair HERE), Nagellak: 
 Ik weet dat sokken in sandalen een beetje een bold choice is. Er zijn vast een heleboel mensen die het niks vinden, maar ik vind het best wel leuk. Een goede manier om nog sandalen te dragen met minder mooi weer, zoals het grootste deel van het jaar hier in Nederland.
Terwijl ik dit typ, blèrt Peter (die eigenlijk Jochem heet maar een schuilnaam wil) in mijn oren.
Verder voel ik me zo dun in deze outfit. Ik draag niet zo vaak strakkere, korte shirtjes. Ik begin me steeds meer comfortabel te voelen met mezelf. En look at that butt! Ik wil niet opscheppen ofzo, maar ik vind in deze broek mijn kont echt mooi! Ik draag deze broek echt veel te weinig voor hoe goed ie e staat.
Ja, het is best een simpele outfit, maar ik voel me er gewoon goed in. En dat mag ook wel eens op de foto.You Might Also Like

0 reacties