Weekvlog: Studeren, The Tea Lab & Forever 21.

oktober 19, 2015


Oké, ik heb het maar liefst 6 maandagen volgehouden totdat ik het zat was. Was een uitstekende blogger ben ik toch ook.
Nee, waarschijnlijk hebben jullie wel gemerkt dat er deze week geen 'Het is weer Maandag' verscheen op mijn blog. Ik had hem bedacht en gemaakt, echt waar. Ik heb hem alleen niet geupload. Dat was eigenlijk vooral omdat ik een beter idee had.
Mijn 'Het is weer maandag' zou een filmpje zijn over hoe ik een week op school uit hield. Ik heb de hele week mijn camera met me mee gezeuld en zo veel mogelijk gefilmd. En ik vond het vloggen doordeweeks zo leuk, dat ik heb besloten het vaker te gaan doen. Dus, ik weet natuurlijk weer niet hoe lang ik dit vol ga houden. Maar voor zo lang het duurt, komt er iedere maandag een Weekvlog online! Om 19.00u precies (pro-blogger heeft alles helemaal uitgezocht).

Pro-vlogger ben ik nog niet. Deze week was een hoop gepraat tegen de camera en ik kwam erachter dat ik heel langzaam praat. Ik heb hem zo leuk mogelijk bewerkt en zal volgende week wat meer filmen en wat minder lullen.
Enjoy de eerste en laat me weten wat je ervan vindt, ik kan jullie feedback goed gebruiken.

You Might Also Like

0 reacties