Lieve Romy: Nadenken over mijn blog.

november 28, 2015

Lieve Romy,

Ten eerste wil ik even kwijt wat ik altijd vergeet: ik geniet zo van jouw brieven. Doordat ik altijd pas weer een week later reageer, vergeet ik altijd nog iets te schrijven over jouw laatste blog. Maar ik waardeer het heel erg.
Ik kan me zo voorstellen hoe druk je het hebt. Keep going! Niet nadenken en gewoon doorgaan helpt het beste. Je kan instorten in de vakantie. Nog een paar weekjes! YOU CAN DO IT!

Dit was mijn inspiratie van deze week.
Ik had deze week een beetje een baal-week. Ik dacht dat ik blij zou zijn dat ik het weer rustig had, maar ik wist gewoon niet wat ik met mezelf aan moest. Het voordeel aan het heel druk hebben is dat je toch wel door gaat en al je vrije uren stoppen in extra studeren is dan niet moeilijk. Maar zodra je ineens wel vrije tijd hebt, is het zo moeilijk om je ertoe te zetten die paar kleine dingen te doen. Dus ik heb veel te veel geld uitgegeven aan eten, ben waarschijnlijk weer kilo's aangekomen en heb deze week veel minder gedaan dan ik wilde doen.

Daarnaast was er veel tijd voor andere dingen. Veel tijd om weer echt over mijn blog na te denken. Steeds vaker ging ik nadenken over wat ik nou eigenlijk om mijn blog wilde plaatsen. Ik had te weinig tijd, te weinig inspiratie. Voor mijn gevoel had ik alles al verteld. Ik wist niet hoe ik nog vernieuwend kon zijn op mijn blog.
Deze week heb ik weer even goed nagedacht. Wat wil ik nou echt plaatsen? Waar wil ik mijn tijd in stoppen? Waarom was ik deze blog ook alweer begonnen en waar sta ik het meest achter? Fijn om die vragen weer eens aan mezelf te stellen. Ik zal vanaf nu weer meer gaan schrijven zoals ik dat altijd deed en zullen er geen wekelijkse vlogs meer komen. Ik ga weer meer schrijven! En daar heb ik nu al zin in.

Dus eigenlijk had ik een blog-avond gepland waarin ik vast vooruit wilde schrijven en dingen wilde plannen. Maar na een drukke, chaotische werkdag stortte ik in zodra ik op de bank ging zitten. Nu wil ik niets liever dan slapen. Ik heb morgen weer een belangrijke auditie (spannond), dus ik duik nu gewoon ook echt alvast mijn bedje in.

Ik zie je heel snel!

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties