Weekvlog: Die laatste.

november 30, 2015

Jongens, het loopt weer helemaal uit de hand. Ik ben weer intens verslaafd aan Japanse puzzels. De tram had gisteren vertraging, dus ik ging heel even naar de Bruna en toen eindigde ik met een puzzelboek op de bank, om de rest van de dag niks nuttigs meer te doen.
Even ter verduidelijking: Ik heb de hele zomer alleen maar Japanse puzzels gedaan. Op mijn vakantie in Griekenland en wekenlang erna. Hele dagen lang alleen maar Japanse puzzels maken.
En nu is mijn verslaving terug. En dus heb ik niks nuttigs gedaan. Geen schoolwerk, geen blog geschreven. Ik heb zoveel Japanse puzzels gemaakt dat mijn nek er pijn van doet.

Nu moet ik dus op maandagochtend mijn blog nog schrijven. En ik loop gelijk achter met al mijn schoolwerk. Moet ik me nu schuldig voelen dat ik een middag 'vrij' heb genomen? (Dat doe ik niet ;))

Anyways, ik was dus ook even mijn blog vergeten. Net zoals ik deze hele week een beetje mijn vlog vergeten was. Ik had zoveel moeite deze week mijn camera erbij te pakken en veel te filmen. Na mijn mega, drukke, interessante week was afgelopen week zo saai en zo niet interessant om te laten zien. Al een tijdje denk ik na over mijn blog. Ik wist niet zeker of ik echt wel iedere week wilde vloggen. Jullie weten dat ik verslaafd ben aan vlogs van anderen. Maar zelf echt alles filmen is toch wel persoonlijk. Ik ging me steeds verplichter voelen om meer te delen en ik vond het ook moeilijk om anderen daar niet in te betrekken. Ik wilde niet alleen mezelf, maar ook al mijn vrienden en klasgenoten zo goed mogelijk neerzetten. Daarnaast geen negatieve dingen over anderen te zeggen en geen namen van bedrijven te noemen. Ik wilde steeds overal rekening mee houden en naast dat ik het heel leuk vond, was ik er wel weer een beetje klaar mee.
Dus ik stop, alweer. Voorlopig. Er zijn vast wel weer leuke momenten en bijzondere gebeurtenissen die ik wil vloggen. Maar ik ga niet meer iedere week een vlog online zetten.
Naast dat ik het vloggen steeds minder leuk vinden, merkte ik ook dat ik de visie op mijn blog een beetje kwijt was. Ik ben deze blog begonnen om verhalen te delen en lekker te schrijven. Het afgelopen jaar vond ik het steeds moeilijker om verhalen te schrijven. Ik had het gevoel dat ik alles al verteld had en dat ik mezelf alleen maar ging herhalen. Ik heb echt lang een gebrek gehad aan inspiratie. En deze week is de inspiratie weer terug. En het excuus dat ik geen tijd heb om te schrijven, telt niet meer, want ik had ook tijd om te vloggen (en dat koste echt mijn vrije weekendavonden).
Ik hoop en wil vanaf deze week weer meer verhalen gaan plaatsen en ik hoop dat jullie daar ook zin in hebben. Ik ga weer een beetje terug naar de originele bron van mijn blog.

Dus bij deze voorlopig de laatste vlog. Er komen er vast in de toekomst meer die weer wat interessanter zijn. Maar deze wilde ik toch ook nog even delen ;)


You Might Also Like

0 reacties