Lieve Romy: All I want for christmas is you.

december 19, 2015

De laatste loodjes: de generale repetitie van mijn laatste optreden voor de vakantie. Ik had duidelijk mijn make-up of haar nog niet gedaan ;)
Lieve Romy,

IIIII don't want a lot for christmas, THERE is just one thing I need. I don't care about the presents, underneath the christmas tree. I just want you for my own. More than you could ever known. Make my wish come trueeeehoehoehoe. All III want, for chrisamas, iiiiiiis, youhoehoe!

Het is eindelijk vakantie! De laatste loodjes waren echt het zwaarst en wat ben ik blij dat ik vandaag een dag vrij had. Ik heb vannacht 11 uur geslapen en heb toen ook nog 2 keer in de tram en tijdens de film vanmiddag bijgeslapen. Heerlijk! Nu lig ik weer in bed met kerstmuziek in mijn kersttrui met een heleboel vlogmas' om terug te kijken en een heerlijke geurkaars op. Genieten!

De laatste loodjes waren zwaar. Ik had deze week niet alleen last van extreme vermoeidheid, maar ook van het geen-zin-het-boeit-me-allemaal-niet-meer syndroom. Alles heb ik uitgesteld tot later. En alle repetities voor het kerstdiner van de burgemeester, waar we onze week mee afsloten, hielpen niet echt mee. Tot het moment zelf had ik er echt geen zin meer in. Maar om dan op te treden voor mensen die zo dankbaar zijn dat we er waren en ons zo getalenteerd vinden, nog even handjes te schudden met de burgemeester zelf en daarna mee te mogen genieten met het uitgebreide toetjesbuffet hielp me toch wel in de feeststemming. En zeker de mega grote kerstboom hielp daaraan mee.

Nu staat er een relaxt weekje gepland met een heleboel tijd om bij te slapen en kerstfilms te kijken, maar ook om veel vrienden en familie te zien. Ik ben nu meer in de kerststemming dan ooit. Een paar weken geleden riep ik nog keihard op een feestje dat ik mijn familie vandaag zou achterlaten en nooit meer om zou kijken voor een carriere in New York en deze kerst vind ik familie het aller belangrijkste. Zeker nu mijn zus deze week een auto-ongeluk gehad heeft, kan ik me niet indenken dat ze er deze kerst niet bij zou zijn geweest. En ook al zal het niet de makkelijkste kerst ooit zijn, het is nu extra belangrijk om bij elkaar te zijn en te vieren dat we er allemaal nog zijn. En ineens weet ik wat ik wil voor kerst:
All I want for christmas is you, mijn familie, mijn vrienden. Ik heb niet veel meer nodig dan een beetje liefde en geluk.

Dus have yourself a merry little christmas. Ik zie jou dinsdag voor ons fantastische kerstdiner waar ik nu al zin in heb, want ook vier ik deze week dat ik jullie (daarmee bedoel ik alle zwerries) tot mijn vriendengroep mag rekenen. En ik ga snel nog even een recept voor pompoensoep opzoeken!

Tot dinsdag en likjes van Britt.


You Might Also Like

0 reacties