Lieve Romy: IK. BEN. KAPOT.

december 13, 2015Lieve Romy,

Mijn brief is een dag te laat. Ik weet het. Maar ik kon het echt niet helpen. Ik ben echt kapot en ben gisteren veel te vroeg in slaap gevallen.

Het is echt duidelijk de laatste week voor de vakantie. Ik ben constant moe, mijn weerstand is slecht, ik zit onder de puisten omdat ik zo slecht eet, ik heb geen zin meer om aan mijn schoolwerk te beginnen en ben contant aan het soggen. Maar gelukkig, volgende week rond deze tijd, heb ik mijn heerlijke en zwaar verdiende vakantie.

Wist je dat ik al 4 weken geen vrije dag meer heb gehad? Natuurlijk zijn vrije dagen niet altijd nodig, maar ik heb ook 4 weken lang bijna elke dag 13 uur lang gewerkt. En ik heb dus ongeveer per week 65 tot 70 uur gewerkt. Natuurlijk heb ik dan mijn pauzes meegeteld. Dat is 20 uur meer dan een gemiddelde fulltime baan. IK. BEN. KAPOT.

Nog een weekje. De laatste lessen, de laatste verslagen, audities en optredens voordat ik een week lang mag slapen. Ik kan niet wachten.

Ik ben ook zo in de kerststemming. Ik zou bijna een kerstboom aanschaffen voor die ene week dat ik nog thuis ben. Ik ben op dit moment al gezellig kerstmuziek aan het luisteren en dat gaat voorlopig ook niet uit.

Volgende week hebben we eindelijk weer tijd voor elkaar! Ik heb echt heel erg zin om samen te shoppen, outfits te shooten, koffie te drinken en tijd te besteden. I can't wait.

Ik zou nog over van alles willen praten, maar ik ben echt te moe om na te denken. Ik ga nu snel weer een van mijn favoriete hobby's uitvoeren. SLAPEN!! THANK THE LORD! Morgen gaat de wekker om 6.45u. #hetgoedeleven.

Slaap lekker!

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties