Lieve Romy: Kerstmis!

december 05, 2015Lieve Romy,

Het is 5 december! En dat merkte ik niet alleen door mijn weg terug naar huis (vaders die de zakken vol cadeau's voor de deur klaar aan het zetten waren), maar ook op mijn werk. Het was zo rustig. Waarschijnlijk had iedereen zoveel Sintstress dat ze geen tijd hadden voor een lekkere lunch.
Morgen vier ik pas Sinterklaas met mijn familie en ik moet nog een gedicht schrijven en mijn cadeau's inpakken....
En eigenlijk ben ik al vol in de kerst-stemming. Met heel veel plezier kijk ik de Vlogmas van zoveel mogelijk vloggers te gelijk (het is echt niet te doen, want het zijn er echt een stuk of 10). Dus ik heb vandaag al mijn screensavers in kerstbomen veranderd en vol verwachting klopt mijn hart (ohnee, dat is dat andere feest weer). Eigenlijk heb ik niet eens zoveel zin in kerst (toch wel), maar nog meer in de vakantie. Op school is het een stuk minder druk, maar nog steeds ben ik iedere avond tot laat nog in de weer en gaat mijn wekker de dag erna weer veel te vroeg. En dus is er weer weinig gebeurd op mijn blog. Ik heb 1 blog geschreven, maar was niet tevreden genoeg om hem te publiceren. Mijn telefoon staat vol met andere ideeën waarvoor ik nog niet de tijd en energie heb gehad het uit te typen. En ergens mis ik het vloggen nu al. Ik zou bijna weer willen beginnen. Niet alleen omdat ongeveer elke vlogger ter wereld nu Vlogmas doet en ik dus doodgegooid word met vlogs, maar ook omdat ineens heel veel mensen lieten weten dat ze het zo leuk vonden. Ik liet me weer lijden door de negatievere reacties en had niet door dat genoeg mensen genoten van mijn vlogs. Dus nu ben ik weer aan het twijfelen. Al moet ik zeggen dat de vrije tijd in het weekend die ik niet aan editen besteed me erg bevalt.

Romy, ik heb echt het gevoel dat we elkaar al een maand niet meer hebben gezien. Ik heb zin in warme chocomelk met slagroom en macarons en gezelligheid. Ik vind het super tof dat jij weer Blogmas doet! Ik was dat eerlijk gezegd alweer vergeten. En ik heb geen energie om iedere dag te bloggen. Maar ik vind het heel leuk om jouw posts te lezen en ik geniet enorm.

We moeten elkaar snel weer zien!

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties