The Casual Christmas Gear.

december 29, 2015


Merry Christmas allemaal!
Oké, kerst is echt al voorbij en er was een beetje radiostilte op de blog. Maar ik heb een heerlijke kerst gehad met veel te veel eten zoals altijd en gezellig familie met spelletjes en kerstfilms en een heleboel voorstellingen.
Ik heb vier kerstdagen gevierd en er was natuurlijk een beetje crisis, want ik heb geen feestelijke kleding voor vier dagen! Vroeger kocht ik altijd speciaal een kerstjurk of kerstoutfit die ik dan de hele kerst droeg. Tegenwoordig moet ik die outfits zelf bij elkaar sprokkelen en heb ik meestal, zeker in december, geen geld om een hele outfit aan te schaffen. Daarnaast ligt mijn hele kast vol met zoveel kleding waar vast wel iets gepasts tussen zit. Dus de afgelopen jaren heb ik altijd iets gedragen wat ik al had.
Dit jaar kocht ik, naast een nieuwe, foute kersttrui, toch ook een fancy-glittertrui voor kerst. Gewoon omdat hij zo goed stond bij mijn zwarte rok. Nu is kerst voorbij en heb ik een fancy-glittertrui die zo goed staat bij mijn zwarte rok. Wat doe je met je kerstkleding als het geen kerst meer is? Niet weggooien hè. Ik presenteer u: The Casual Christmas Gear.

Jas: Marks & Spencer, Trui: Primark, Broek: Monki, Schoenen: Zara.
Foto's door: Romy.


Zien jullie dat ding in mijn hand? Jup, dat is mijn gloednieuwe gouden iPhone 6. Ik had heel veel ruzie met PostNL en mijn pakket heeft er anderhalve week over gedaan, maar hij is dat toch eindelijk echt bezorgd. Ik ben zo blij. Ik kon mijn abonnement verlengen, dus hij was helemaal niet zo duur!


Deze tas heb ik cadeau gekregen van mijn beste vriend voor mijn verjaardag. De tas past perfect bij mij (ik kreeg de opmerking dat wat op mijn tas stond, de waarheid is) en een meisje kan nooit genoeg canvas tassen hebben (just saying).


Dit is dan echt mijn fancy-glittertrui. Hij is van de Primark, dus iedereen heeft hem, maar dat maakt me niet uit. Ik vind dat mijn borsten hier echt mooi in zijn en nee, ik schaam me niet dat ik dat zeg. En ik vind hem niet eens zo heftig dat ik hem niet op een normale dag zou kunnen dragen!
You Might Also Like

0 reacties