Vlog: Die met al het gePIEP.

december 24, 2015


Wow, long time, no see. Ik had deze vlog afgelopen zaterdag al ge-edit, maar ik was te lui om hem up te loaden. Vandaar vandaag nog een sfeerimpressie van mijn optreden van afgelopen vrijdag op het kerstdiner in het stadhuis, om lekker nog een beetje in de kerststemming te komen.
Ik vond het leuk om weer te vloggen, ik heb het toch wel gemist! Er waren zoveel momenten die ik stiekem toch vast wilde leggen. Ik was deze vakantie weer druk bezig met filmen, tot ik dinsdag echt keihard mijn camera liet vallen. De lens is nu lichtelijk kapot en stelt nog minder goed scherp dan hij al deed, dus ik hoop dat ie het nog goed genoeg doet te kunnen blijven filmen.
Want ik vind het vloggen toch wel heel leuk!
Ik heb het deze vakantie druk gehad met uitslapen, in bad gaan, eten en kerstfilms kijken. Ik heb net Elf gekeken. En het is kerstavond! Dus vrolijk kerstfeest allemaal! Geniet van jullie kerst!
En ook een beetje nog van deze vlog.

You Might Also Like

0 reacties