Wat ik leuk vond aan 2015.

december 31, 2015

Vorig jaar deed ik iedere maand een monthly favorites. Die blog heb ik dit jaar, eigenlijk niet meer geplaatst. Maar mijn 'Wat ik leuk vond aan dit jaar' van vorig jaar was een van mijn favoriete posts. En ook dit jaar is het weer 31 december geworden. Vanavond luiden we knallend 2016 in en nu neem ik weer even te tijd om terug te kijken op een fantastisch jaar. Want wat was het super!
Net als vorig jaar, maar nu een jaartje later: Wat ik leuk vond aan 2015.

1. De Vakantiebeurs - 17 en 18 januari:
Dit jaar mocht ik als een prinses rondhuppelen op de Vakantiebeurs om MusicalCamp te promoten. Een stuk of 8 keer zong ik Let it Go met allemaal schattige kinderen die me adoreerden, omdat ik toch echt Elsa was. De kinderen huilden niet, de kinderen schreeuwden niet, ze deden gewoon allemaal te schattig mee en ze knuffelden me en ik was intens gelukkig. En daarnaast was ik met een hele lieve, leuke groep vrienden een weekend in Utrecht. Wat heb ik genoten van dat weekend.

2. Flight - 8 februari, 22 maart en 4 april:
Dit is toch wel hetgene waar ik het meest trots op ben van dit jaar. Flight. Het is echt een uit de hand gelopen project geworden, maar voor we het wisten stonden we 'ontdekt' op de site van Avro Musical, hadden meer bijna 5.000 mensen onze video bekeken, waaronder mensen uit het werkveld die hem op repeat luisterden. Bi-zar hoeveel reacties we erop gekregen hebben en nog steeds krijgen. We zijn alweer aan het nadenken over een nieuwe cover, want dit smaakt naar zoveel meer. Maar zelf ben ik ook wel heel trots op het eindresultaat. Dit is letterlijk het enige filmpje van mezelf waar ik me op geen enkel punt irriteer. We klinken goed en ik luister met veel plezier naar mezelf. Dat vind ik best een grote doorbraak!

3. Propedeuse halen - 11 maart:
Ja, ik deed er redelijk lang over. Maar met meer dan anderhalf jaar vertraging haalde ik dit jaar dan eindelijk mijn propedeuse. Wat viel er een druk van mijn schouders! Ik voel me zoveel zekerder op school nu ik dat papiertje heb, hoe stom dat ook klinkt. Ondertussen ben ik al over de helft van mijn opleiding!


4. Pitch Perfect 2 premiere - 11 mei:
Ik mocht op deze premiere niet alleen het entertainment van de avond verzorgen (met 4 mensen op de rode loper, super tof), maar ook 2 filmpjes voor de Facebook opnemen die echt binnen een dag iets van 4000 keer bekeken waren. Niet de beste kwaliteit ooit, maar het was tof om zo'n kans te krijgen!

5. Showcase - 25 en 26 juni:
Met de hele opleiding het Oude Luxor vullen is ieder jaar toch weer bijzonder. Ik ben zo trots op wat mensen waarbij ik op school heb gezeten bereiken en hoe goed hogere jaars zijn. Dit jaar raakte vooral het Parade-blok me, maar überhaupt daar weer mogen staan was weer de kroon op het schooljaar.


6. Mijn borstverkleining - 3 juli:
Ik heb er niet veel meer over verteld in mijn blog, maar dit is echt hetgene waar ik het meest trots op ben in mijn leven. Dat ik deze keuze gemaakt heb. Het was een paar weken even afzien, maar wat voel ik me nu goed in mijn lijf. Ik sta rechter op, ik draag andere kleding en ik zeg regelmatig even: 'Jongens, kijk hoe mooi mijn tieten zijn in dit shirt.' Ik ben gewoon super blij met hoe ik er nu uit zie. Ik verstop me niet meer en pas nu valt het mensen ook op dat ik eigenlijk toch wel mooie, nog steeds grote, borsten heb. Dat komt omdat ik ze zelf ook laat zien. Ik heb nergens spijt van en ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb!

7. Mijn 21ste verjaardag - 18 juli:
Dit jaar werd ik 21! En omdat ik zelf natuurlijk nog een beetje in de kreukels lag van het vorige punt, heb ik heerlijk met vrienden op de bank gezeten en films gekeken. Het was niet een super party, maar het was heel gezellig en goed voor mijn nog niet helemaal fitte lijf.
8. Rhodos - 22 t/m 29 juli:
Mijn heerlijke vakantie in Rhodos. Wat een mooie plek met mijn lieve familie. Al ben ik niet zo heel erg van de zonvakanties en heb ik bijna de gehele vakantie Japanse Puzzels gemaakt, toch verdiende hij zeker een plekje in mijn top 10!

9. MusicalCamp - 30 augustus t/m 7 juli:
Vanwege mijn borstverkleining kon ik dit jaar niet meer als leerling op MusicalCamp. Maar precies om diezelfde reden werd er voor mij wel een uitzondering gemaakt en mocht ik langskomen. Het was niet helemaal de bedoeling dat ik de hele week bleef en zou helpen met alles, maar dat kwam omdat ik me er zo vermaakte. Die mensen zijn echt mijn tweede familie en ik vind het zo fijn dat ik er toch weer bij was dit jaar. En mijn vlog won de tweede prijs bij de vlogwedstrijd! Dus volgend jaar ben ik er gewoon weer bij als leerling. Maar dat is dan toch wel echt mijn laatste jaar (dat zeg je elk jaar Britt, we shall see.)10. Mijn solo concert - 17 november:
Het was een heftig halfjaar. Een eigen concert samenstellen is eng en zenuwslopend en stressvol en ook super tof. Om uiteindelijk een hele avond te vullen met alleen jijzelf. Of, nou ja, een half uur. Natuurlijk zijn er dingen waarvan ik dacht: dit had ik echt anders moeten doen. Maar over het algemeen ben ik heel blij met wat ik uiteindelijk bereikt heb!


Het was weer een jaar met heel veel hoogtepunten. En hoewel natuurlijk niet alles altijd helemaal goed gaat, is er zoveel en meer dan genoeg om van te genieten. Dit zijn maar een paar hoogtepunten uit een heleboel leuke dingen dit jaar. En op naar nog zo'n topjaar!

Ik wens iedereen via deze wijze een heel gelukkig nieuwjaar. Geniet van het uiteinde en nog meer van weer een nieuw jaar, want wat gaat te tijd toch ontzettend snel!

You Might Also Like

0 reacties