1 jaar vol outfits.

januari 11, 2016

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste outfitpost met jullie deelde en op die manier ook mijn passie voor mode. Ondertussen zijn er een heleboel outfitposts online geweest en er komen er nog een heleboel bij.
Ik vind het superleuk om af en toe een mooi plekje op te zoeken, een mooie outfit aan te trekken, foto's te maken en tijd door te brengen met mijn lieve vriendinnetje Romy.
En hiermee wil ik totaal niet suggereren dat ik er altijd zo uit zie, want ook ik ga wel eens zonder make-up en in joggingsbroek naar school. Ik dof me echt op voor de fotoshoots. Heerlijk vind ik dat ook, er even goed uit zien, gewoon om op de foto te gaan. Ik ben nog lang niet zoals mijn favoriete fashion-bloggers Queen of Jetlags, Vanilla & Velvet, Britta Maxime en Nathalie Kemna en dat hoeft ook niet. Maar ik ben in elk geval blij dat ik kan delen wat ik wil delen op mijn blog.

En omdat ik het zelf zo leuk vind, zet ik alle outfits van het afgelopen jaar even op een rijtje:

Op naar nog een mooi jaar met nog meer mooie kleding. Ik heb nu alweer zin om nog meer mooie plekjes op te zoeken, leuke combinaties te maken en leuke dagjes te beleven met Romy. Ik kan niet wachten.

You Might Also Like

0 reacties