Lieve Romy: Zo verslaafd aan Orange is the New Black.

januari 08, 2016

Lieve Romy,

Dat was hem alweer, de eerste schoolweek. Hij is eigenlijk best wel snel voorbij gegaan. En hoewel ik dacht dat ik echt nog lang niet klaar was om alweer überhaupt aan school te denken, was het eigenlijk ook best wel leuk. En door lesuitval, mijn minder grote rol in de productie waar we nu aan werken en de keuze om maar 1 minor te doen deze periode in plaats van 2, had ik zowaar bijna elke avond vrij deze week. En kon ik series en films kijken zonder het gevoel te hebben dat ik echt nog achterliep met werk. Wat een heerlijk gevoel is dat.
En natuurlijk was mijn week gevuld met lieve klasgenoten, muzikale doorbraken (altijd fijn, zo'n goede zangles) en koffie. Elke dag koffie. Zoals ik dat het allerliefste doe.

En ik ben ook alweer goed voorbereid voor zondag, want dan is mijn volgende auditie. Ik wil weer eens niet te veel hopen, maar ik denk dat deze productie echt iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb er in elk geval zin in om mezelf weer te kunnen laten horen, en te laten horen hoe hard ik gewerkt ben en hoe erg ik gegroeid ben in de afgelopen maanden. En het ergste is: na twee weken niet zingen, gaat zingen ineens zo makkelijk. Alles waar ik voor de vakantie naar zocht, gaat nu automatisch. Ik wil hiermee niet het harde werken tegenspreken, maar het lijkt alsof even rust nemen precies was wat ik nodig had.

En na alle rust in mijn lijf en rust in mijn kop heb ik ook mijn liefde en enthousiasme voor bloggen weer terug gevonden. En ik doe het weer lekker voor mezelf en niet voor al die anderen, zoals het hoort. Ik maak weer tijd om af en toe iets te schrijven en dat maakt me heel gelukkig!

En nu, na weer een hoop aflevering 'Orange is the New Black' (I'm so addicted) is het weer lekker bedtijd. Op naar een druk weekend.

Ik hoop dat jij ook weer een goede eerste week terug hebt gehad! Ik zie vond je laatste blog heel leuk om te lezen en ik zie je snel weer!

Likjes van Britt.

Bron: http://kkulkutauti.deviantart.com/

You Might Also Like

0 reacties