Lieve Romy: Ik draai helemaal door.

februari 06, 2016

Lieve Romy,

Ten eerste, sorry dat ik gisteren gebaild heb op je feestje. Ik vind het altijd zo naar om af te haken. Zelfs als ik echt geen zin heb om te gaan. En natuurlijk lag dat totaal niet aan jou. Ik vind het altijd leuk om jou te zien. Maar om om kwart voor 12 nog helemaal naar de stad te gaan om te gaan stappen is gewoon niet mijn hobby. Ik heb altijd spijt van uitgaan en ik vind het gewoon echt niet leuk. Ligt nogmaals helemaal niet aan jou en sorry dat ik me er niet toe kon zetten gisteren.
Ik heb wel heerlijk geslapen en ik denk dat jij nog in bed ligt, aangezien je vast tot in de late uurtjes door bent gegaan.

Jij was donderdag jarig en ik besefte me dat wij elkaar niet meer gezien hebben sinds de verjaardag van Noël en die was 4 januari. Ik mis je en ik vind het schandalig dat ik je zo lang niet geknuffeld heb. Ik heb dus ook geen idee hoe het op school gaat en hoe je verjaardag was. Maar ik zie je zondag en dan zullen we het uitgebreid bespreken. Ik heb er zin in!

Na weken twijfelen heb ik, samen met Yoshua, deze week eindelijk een Basic Fit abonnement genomen. En ik draai nu al helemaal door. Ik ga vandaag voor de derde keer deze week en ik heb het abonnement sinds dinsdag. Ik heb al iets van 2000 stappen trapgelopen en 30 euro uitgegeven aan sportkleding, wat ik natuurlijk eigenlijk niet had. Vanmiddag ga ik ook maar goede binnen-sportschoenen kopen. Dag geld. Het was fijn je gekend te hebben.
Nee maar even serieus, mijn vorige sportschool abonnement was niet zo serieus als deze. Ik vind het gewoon oprecht leuk om te sporten nu. En ik heb er nu ook de tijd voor, want ik heb het nog nooit zo rustig gehad op school. Ik mis ineens de bijvakken. Mijn grote blokken zijn afgesloten en mijn rol in de middenproductie is niet zo groot dat ik er ontzettend veel tijd aan moet besteden. Dus ik ben thuis nieuwe recepten aan het koken, ik ben uitgebreid aan het sporten, ik drink meer koffie dan ooit, ik ben uitgebreid onderzoek aan het doen naar een studie in New York en ik zit eraan te denken om mee te doen aan een schrijfwedstrijd. Het is niet erg dat ik veel vrije tijd heb, ik houd mezelf wel bezig. Ik ben het gewoon echt niet gewend zoveel extra dingen te kunnen doen. Heerlijk vind ik het!

Dit soort foto's blijven me altijd toch super erg inspireren.
Hoe dan ook, ik ga zo naar de stad voor een lunchafspraak over New York en aangezien ik dan toch al in de buurt ben, ga ik gelijk ook maar even sporten. Zou de knop nu dan echt om zijn?

Ik houd van je, ik hoop dat je een geweldige verjaardag gehad hebt en ik zie je zondag weer!

Likjes van Britt.

You Might Also Like

0 reacties