Lieve Romy: Mijn stalen weerstand.

februari 20, 2016

Lieve Romy,

Eindelijk vakantie! Aan de ene kant was ik daar zo ontzettend aan toe, aan de andere kant kreeg ik maar niet in mijn systeem dat ik een week vrij ben. Ik vergat het steeds weer.
Zoals vaker als het bijna vakantie was, waren vrijdag een heleboel mensen uit mijn klas een beetje ziekig. Vooral gewoon heel erg verkouden eigenlijk. Ik heb daar normaal niet zo'n last van en ook dit keer leek ik de dans te ontspringen (ik denk dat ik gewoon een stalen weerstand heb, ik kan me de laatste keer dat ik echt griep had namelijk niet herinneren).
Maar, omdat het nu vakantie is en ik mijn lichaam wat rust gun (in plaats van steeds maar door door door te gaan), zette de verkoudheid bij mij vandaag ook door. Maar omdat ik de afgelopen weken een stuk minder productief was dan ik wilde besloot ik toch naar de sportschool te gaan. Sporten is goed om de ziektekiemen eruit te zweten. En ik voelde me ook oprecht nog goed genoeg om dingen te ondernemen.
Dus naast mijn sessie apparaten deed ik ook nog een les mee en lekker bezweet en met al de nodige spierpijn stapte ik op de fiets. Zweten is goed voor de ziektekiemen, de enorme regenbui waar ik op de terugweg doorheen moest fietsen minder. Inmiddels zit niet alleen mijn neus, maar al mijn holtes dicht. En mijn oren kunnen we daarbij mee rekenen, dus ik kan nog maar half zo goed horen. Ik ben niet vooruit te branden, alles kost zo net te veel moeite en ik ben uitgeput. Dacht ik met mijn stalen weerstand echt dat ik het ziek zijn zo lang kon ontlopen?
Dus ik heb me de rest van de middag rustig gehouden, ik heb eindelijk Orange is the New Black helemaal afgekeken en ik ga nu snel naar bed. En dan heel erg hopen dat ik me morgen beter voel. Want me ziek melden op mijn werk doe ik ook zelden en ik wil dat dus liever voorkomen.Ik hoop dat jij meer van je eerste vakantiedag kan genieten dan ik. En ik hoop voor mij dat het bij deze ene dag blijft.

Likjes van Britt.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik vergat afgelopen vrijdag, dat we een extra dag vakantie hadden en kwam bij een lege school aan. Beterschap en ik (mijn kno-arts) raad de neusspray van de Kruidvat aan om je neus te openen en de druk van je oren af te nemen. Nogmaals beterschap!!

    BeantwoordenVerwijderen