Alleen naar Londen.

mei 07, 2016


Na 3 keer in New York te zijn geweest, werd het voor mij toch echt tijd om ook eens Londen te verkennen (zwaar leven). En omdat ik hard gespaard had en er niemand was om met me mee te gaan, besloot ik lekker in mijn eentje te gaan. Dood eng, want ik was sowieso nog nooit zonder mijn ouders op vakantie geweest. Maar ik had er ook enorm veel zin in.

Ik heb een heerlijke week gehad en ik heb geprobeerd zo veel mogelijk te filmen. Dus ik hoop dat jullie een goed beeld krijgen van Londen en mijn vakantie daar.

En ik weet dat een vlog van 20 minuten voor sommigen (onder anderen mijn huisgenoot) ontzettend lang is, maar ik kon het niet aan om er nog meer uit te knippen. Dus geef even een duimpje omhoog of een reactie als je het tot het einde volgehouden hebt.

Ik moet nu weer terug naar verantwoordelijkheden, waar ik helemaal geen zin in heb. Maar ja, het leven gaat helaas ook weer gewoon door.
Tot snel, Londen! Ik kan niet wachten je weer te zien ;)

You Might Also Like

4 reacties

 1. Gaan we de volgende keer alsjeblieft samen?? Ik heb mijn hart daar achtergelaten en wil af en toe gewoon even checken of alles nog steeds goed gaat! ����❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welk hostel zat je? Wil binnenkort ook naar Londen, druk aan het zoeken naar een leuk hostel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Generator Hostel! Echt een aanrader. Vond het heel fijn daar!

   Verwijderen