Vlog: Optreden op de Musical Singalong.

augustus 30, 2016


Afgelopen zondag mocht ik, uit naam van MusicalCamp, een overvol Museumplein opwarmen voor de Musical Singalong 2016. En dat was zo'n ongelofelijk vette ervaring!
En natuurlijk heb ik, zoals altijd, zo veel mogelijk voor jullie proberen te filmen. Zoals jullie vast kunnen zien was ik nogal hyper door de zenuwen, de reacties en de ervaring. Daardoor is deze vlog lichtelijk chaotisch (haha), maar daardoor ook alleen maar oprechter.
Ik wil in elk geval even het hele fantastische team waarmee ik gewerkt heb bij naam noemen:
Marc Ramaekers en Kristiaan Salari deden de productie, Marijke Castelijns heeft de staging verzorgd, Guus van Wolde heeft de geweldige band gemaakt en zorgde voor alle muzikale dingen en ik mocht het podium delen met de intens geweldige: Diederick Ensink, Bas Bovenlander, Job Greuter, Pamela Kroes en Anouk van Laake.
Ik ben zo enorm trots en dankbaar dat ik daar heb mogen staan, het was echt een van de beste ervaringen die ik heb en ik denk dat ik er nog lang een boost van zal hebben. En ik ben nog steeds aan het nagenieten.

Natuurlijk heb ik ook het hele optreden in de vlog gezet, met credits voor beeld en geluid aan:
Rob de Haan (www.musicalsites.nl) & Lisanne Bos.

En neem natuurlijk weer even een kijkje op www.musicalcamp.nl!!!

Nu is het vlogfeestje wel weer een beetje over, maar ik ga proberen andere leuke dingen te bedenken voor op mijn blog. Dus stay tuned!


You Might Also Like

0 reacties