Vlog: Vier dagen naar Berlijn!

augustus 22, 2016


Om mijn zomervakantie goed af te sluiten, ben ik afgelopen week 4 dagen naar Berlijn geweest. Het was geweldig en ik heb het natuurlijk vastgelegd!

Oh, en ik mag eindelijk vertellen wat het spannende is wat ik volgende week ga doen! Aankomende zondag 28 augustus mag ik, samen met 5 andere toppers, het voorprogramma van de Avro Musical Sing-A-Long op de Uitmarkt verzorgen! Voor een overvol museumplein zullen wij de ultieme musical-meezing-medley presenteren! 
Ik ga dat natuurlijk vloggen, maar het is gratis dus het lijkt me ook heel leuk als jullie live met ons mee komen bleren!
(Toen ik het filmde mocht ik het nog niet vertellen, dus bij deze even zo ;))

Nu ben ik weer bijna helemaal opgeladen om aan een nieuw schooljaar te beginnen. Ik moet mezelf er alleen nog even toe zetten om ook echt weer iets te gaan doen. Oké, ik ga nu iets nuttigs doen!
Tot de volgende!

You Might Also Like

0 reacties