Britta.

september 15, 2016Allereerst: Enorm bedank voor de overweldigende steun na mijn laatste blog. Ik kan alle reacties, lezers en likes nog steeds bijna niet geloven. Het was echt zo intens veel en zo intens lief! Dus echt, ik meen het uit het diepst van mijn hart: bedankt! Eenhoorns, glitter, confetti, bloemen, 10000 dozen Merci, regenbogen, wereldvrede.

En dan nu: de grote verandering. Want ik was het zat. Na ruim 3 jaar Just Britt Blog, kon ik op de een of andere manier niet meer met trots zeggen dat mijn blog zo heette. Als ik het hardop zei, voelde het zo kinderachtig. Alsof het niet meer bij me paste.
Dus toen volgde er natuurlijk een heleboel twijfel. Hoewel ik niet meer trots ben op Just Britt Blog, het veranderen van een naam van een blog kost veel tijd en ik heb ook met wat moeite het beetje Just Britt Blog wat er is zelf opgebouwd. Dus ga ik dat dan echt nu nog veranderen?

In mijn allereerste semester Muziektheater hadden we een inval docent voor Solfege. De, van afkomst duitse, had nog wat moeite met de Nederlandse taal. Zo ontstond de, door mijn klasgenoten nog steeds veel gebruikte, zin: 'Britta, wil jij een vis voor mij zingen?' *Spreek uit met Duits accent.* Betekenis: Britt, wil je een Fis voor me zingen.
En zo kwam het dat ik van 'Gewoon Britt' naar 'Britta' ging. En nog steeds, 4 jaar later, ben ik Britta. Toen ik bedacht hoe ik mezelf graag zou willen noemen, kwam ik toch steeds uit op Britta.

Na de overweldigende vloedgolf positiviteit van afgelopen week besloot ik dat het tijd werd om het te doen. Alles wat ik als 'Just Britt' plaatste, blijft behouden. Maar nu neem in een volwassen stap vooruit en presenteer ik mezelf als Britta. Met daarbij natuurlijk een heel nieuw design! (Na heel veel ruzie met HTML-codes). Dat laatste moet nog een beetje gefinetuned worden, maar het grootste deel is helemaal nieuw en ik ben er zelf heel erg blij mee!

En zo ging ik van www.justbrittblog.nl naar www.brittablog.nl (Met heel veel pijn en moeite een heel veel haar jegens CNAME codes en uiteindelijk ineens een nieuw domein terwijl ik niet snap wat ik gedaan heb. Helemaal prima, nergens meer aankomen. Ik ben hier echt te a-technisch voor). Even een radicale verandering. Geen nieuwe start, maar wel een nieuw hoofdstuk. Ik hoop echt dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!
En mocht je dingen echt afschuwelijk om te kotsen vinden of het ergens echt absoluut niet mee eens zijn, let me know.... Of niet....

En nu ga ik echt nog mijn best doen om weer meer te plaatsen en dit stukje internet wat helemaal van mij is, lekker gevuld te houden. Ik hoop, op de meest eerlijke en open manier, mensen te blijven inspireren en motiveren. Dingen te delen die ik wil delen. En jullie mee te nemen in mijn intense, heerlijke leventje zoals ik dat altijd gedaan heb.

You Might Also Like

0 reacties