Het Musical & Opera Concert.

oktober 17, 2016


Ik had er een paar weken geleden al iets over geschreven en als je me volgt op Instagram (brittablog) heb je het zeker voorbij zien komen, maar mocht je het toch gemist hebben: Ik mocht meewerken aan een grootschalig Musical en Opera concert in Rotterdam. Ik mocht, als koor/ensemble, met grote "musicalsterren" zoals Willemijn Verkaik en René van Kooten het podium delen en met een groot orkest musical en opera nummers zingen. Het was super leuk en zoals altijd heb ik het natuurlijk voor jullie vast proberen te leggen.

Oh, en ik praat in de vlog over het voorprogramma zonder dat uit te leggen (super slim). Voor aanvang van de voorstelling mochten wij in de foyer een voorproefje geven en het publiek alvast een beetje opwarmen. We zongen bekend en minder bekend musical repertoire in een ontspannen sfeer en dat was super leuk om te doen.

Tijdens de show heb ik natuurlijk niet echt kunnen filmen. Wel is de hele voorstelling gefilmd voor Omroep Max. Ik weet nog niet wanneer dat uitgezonden wordt, maar zodra dat bekend is laat ik het jullie weten. Veel kijkplezier!


You Might Also Like

0 reacties