Vegan Challenge.

oktober 13, 2016


Een aantal weken geleden postte ik een blog over hoe ik een week veganistisch ging leven en dat ik jullie op de hoogte zou houden. Zoals jullie kunnen zien heb ik dat niet echt gedaan.
Nou ja, ik heb heel netjes alles gefilmd, maar had gewoon niet genoeg tijd om het te monteren. Dus hij is misschien een beetje laat, maar hier is alsnog mijn update over mijn vegan-hipster-week.

Het is een redelijke praatvlog en hij is iets langer geworden dan ik wilde, dus je moet er even voor gaan zitten. Maar ik neem jullie mee met alles wat ik eet en alle struggles die ik had tijdens mijn veganistische week.

Als je geen zin/tijd hebt voor de hele vlog: Het is gelukt! Ik heb een week zo veganistisch mogelijk geleefd! Ik heb een aantal uitzonderingen voor mezelf gemaakt, alle details daarover kun je zien in de vlog.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Zouden jullie zo'n experiment aandurven? Laat het me even weten!


You Might Also Like

0 reacties