Auditie doen in Hamburg.

november 14, 2016


Anderhalve week geleden vloog ik naar Hamburg voor een auditie. Het was pas de eerste ronde, maar toch vond ik het zo extreem vet dat dat een normaal ding was om te doen in mijn leven. Even in Duitsland auditeren. En dus vlogen we op een doordeweekse donderdag naar Hamburg.
Omdat we niet echt zin hadden om daar echt maar voor 5 minuten heen te gaan, hebben we er een weekendje van gemaakt om de stad te verkennen. Ik moet zeggen dat deze roadtrip me een beetje tegen viel, omdat Berlijn nog zo vers in mijn geheugen zit. Maar hoe dan ook is Hamburg een mooie stad en heb ik de mooiste plekjes voor jullie vast proberen te leggen.

En voor de mensen die echt puur kijken voor mijn auditie: sorry dat ik het niet gefilmd heb. Ik wilde me heel graag even concentreren op dat moment en ik vind het onprofessioneel om bij zo'n auditie met een camera te gaan zitten. Maar als mensen toch een korte recap willen: ik vond auditie doen in een andere taal veel moeilijker dan ik gedacht had, ook al had ik me zo goed voorbereid en zelfs een taalcoach genomen. Ik kon me nog niet genoeg redden in het Duits. Ik heb best prima gezongen en echt geen slechte auditie gedaan, maar ik wist eigenlijk meteen erna dat ik het niet goed genoeg gedaan had en niet genoeg was opgevallen om door te gaan naar de volgende ronde en daar kreeg ik gelijk in, want ik ben niet door.
Hoe dan ook was het een te gekke ervaring om in een ander land auditie te doen en ook iets wat ik gewoon moet oefenen en vaker moet doen. Dus ik ben heel blij dat ik gegaan ben en ik ga zeker nog vaker auditeren in Duitsland.

Ik hoop in elk geval dat jullie deze vlog leuk vinden!

You Might Also Like

0 reacties