Even mijn hoofd sorteren.

november 10, 2016


Ik zeg het gewoon even heel eerlijk: ik ben dol op mijn blog de laatste tijd. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe naam en nieuwe design en ik ben zelf heel blij en trots op de dingen die ik plaats. Ik had echt het gevoel dat ik weer helemaal back on track was en toch heb ik nu alweer meer dan een week niks geplaatst en dat vind ik kut.
Het is niet dat ik het niet wil, ik heb een vlog van een weekendje Hamburg, klaar om bewerkt te worden en ik heb genoeg ideeën voor blogs. Het is gewoon weer overmacht dat ik er echt niet aan toe kom. En dat vind ik enorm frustrerend. Ik heb nu namelijk meer vrije tijd dan ooit. Alleen is die vrije tijd gevuld met duizend projecten; scriptie, solo-concert, kerstvoorstelling, lesgeven, audities en allerlei andere volwassen-zaken die eigenlijk super saai zijn maar echt MOETEN gebeuren. En hoewel ik dus meer vrije tijd heb dan ooit, ben ik zo intens gestresst.
Ik ben vandaag 2 keer vol onderuit gegaan op school. Als in, actually fell down. Ik ging door mijn enkel en viel, 2 keer in een dag (de tweede keer in een gang vol met HAVO kinderen, waarom vind ik dat altijd zo gênant?). Wat resulteerde in blauwe knieën en een dikke enkel. Hoe kan dat 2 keer in 1 dag???
En daarnaast ben ik de hele tijd zo moe terwijl ik meer dan genoeg slaap per nacht. Ik heb meer slaap dan ik mijn hele opleiding gehad heb en toch kan ik me er niet toe zetten om vol energie en enthousiasme in mijn lessen en repetities te verschijnen.
Ik zit er dus een beetje doorheen. Misschien is het gewoon een winterdip die zich voordoet (want het is weer ZO koud. Winterslaap???). Maar toen de vriend van mijn huisgenootje me vanavond een wijntje inschonk, omdat ie vond dat ik er zo gestresst uit zag, werd ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt.
En daarom ook dat mijn blog de afgelopen weken weer akelig leeg is gebleven: mijn hoofd zit even vol. Overstroomt. Met allemaal dingen die zo veel minder leuk zijn, maar die wel mijn prioriteit moeten hebben.
Ik krijg mijn 'To Do lijstje' voor de dag niet meer af, ik ben de hele dag door moe, mijn nek is volgens mij nog nooit zo stijf geweest en 20 minuten traplopen in de sportschool was eigenlijk al teveel.
En dus was het heerlijk om even met de vriend van mijn huisgenote een fles wijn leeg te drinken op de bank en goede gesprekken te voeren. Om vervolgens in bed heel even mijn gevoelens van me af te schrijven.
Ik geniet van heel veel dingen, maar het is op dit moment misschien heel even iets te veel.
Maar ik wil jullie in elk geval laten weten dat ik mijn blog niet vergeten ben, dat ik nog leef, dat ik even mijn hoofd ga sorteren en zo snel mogelijk weer bij jullie terug ben met leuke updates. Stay tuned!

Ik vraag me echt zo af hoe deze foto gemaakt is...

You Might Also Like

0 reacties