Een heel heel heel heel heeeeel fijn kerstfeest.

december 25, 2016


Lieve, lieve, lieve, lieve, lieve lezers,

Het is weer kerst! Ik moet toegeven dat ik de afgelopen dagen totaal nog niet in de kerststemming was. Dat komt vooral door het feit dat ik de hele week in het theater ben geweest om te monteren. Vanavond, op kerstavond, stond ik nog op het toneel met een prachtige kerstvoorstelling en een groep hele, lieve mensen. Nu zit ik in de trein naar huis, naar mijn familie.
Om bij mezelf een beetje kerstgevoel te op te wekken, heb ik vandaag toch maar mijn foute kersttrui en mijn nog foutere kerstsokken aangetrokken. Maar ik denk dat het gevoel er pas echt is als ik weer bij mijn familie ben.

Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Niet alleen bij mij, ik voel me een steeds volwassener en zekerder mens worden, maar ook vooral hier, op mijn blog. Ik heb mezelf meer blootgegeven dan ooit en er is zo enorm goed op gereageerd. Ik heb nog nooit met zoveel gehouden van mijn blog als het afgelopen half jaar en ik ben zo enorm dankbaar dat jullie, elke keer weer, mijn veel te lange hersenspinsels lezen en er overweldigend lief op reageren. Ik voel me gesupporterd en gemotiveerd om in het komende jaar deze lijn door te zetten en jullie nog meer te inspireren, raken, aanspreken, laten lachen en positief naar dit mooie leven te laten kijken.

Ik bedank jullie nogmaals, uit de grond van mijn hart, voor alle geweldige reacties het afgelopen jaar! En natuurlijk een heel heel heel heeeeel fijn kerstfeest. Voor mij met iets minder eten dan normaal, dus hopelijk voor jullie extra veel!

Heel veel liefs,

Britta.


You Might Also Like

0 reacties