Vlogmassen/vlogmasses/vlogmas vlogs!

december 13, 2016Kerst in een van mijn favoriete tijden van het jaar en dat komt ook voor een groot deel voor vlogmas. Ooit werd ik verslaafd aan vlogs doordat ik Zoella's vlogmas keek. Zelf heb ik het eigenlijk veel te druk voor vlogmas, maar dit jaar heb ik toch besloten om vlogmas te doen!
En ja, ik begin eigenlijk veel te laat. Vlogmas is normaal, voor de echte vloggers, elke dag vloggen in december tot (en met) de 24ste om iedereen in de kerststemming te krijgen. De echte diehards zetten dan dus ook iedere dag een vlog online. En we weten allemaal dat mij dit nooit gaat lukken. Ik wil jullie ook niet per se in de kerststemming krijgen, ik doe vlogmas om een twee andere redenen:

Reden nummer 1: De Rattenvanger van Hamelen.
Dit jaar voel ik me een echte artiest. Ik speel namelijk in een kerstvoorstelling! Met John Buisman, twee klasgenoten en een heleboel Dordtse amateurs vullen wij rond kerst iedere dag 2 keer de kleine zaal van de Kunstmin. En ik vind het natuurlijk weer enorm leuk om dat voor jullie vast te leggen. Ik wil jullie, zoals ik dat altijd probeer, weer meenemen achter de schermen en laten zien wat er allemaal komt kijken bij een voorstelling.
En omdat ik geen echte artiest zou zijn als ik niet minstens twee projecten tegelijk zou doen, heb ik op eerste kerstdag (mijn enige vrije dag) ook nog een ander optreden waar ik enorm veel zin in heb.
Mijn kerst gaat er dus een beetje anders uitzien dan normaal en ik vind het enorm leuk om jullie dat allemaal te laten zien.Reden nummer 2: A Happy Life.
Ja, ik weet het, ik heb al honderd keer op deze blog gezet dat ik nu echt op mijn eten ging letten en dan deed ik dat vervolgens toch niet genoeg. Meestal omdat ik eigenlijk gewoon van mezelf geaccepteerd heb dat ik nooit een Victoria Secret Model zal worden en die ambities ook niet meer heb. Maar toch heb ik altijd de stiekeme droom gehad die vetkwabjes op mijn buik ooit nog te verliezen. Door mijn liefde voor eten vervaagde die droom steeds tussen de croissantjes en stukken taart.
Het afgelopen half jaar is het gewicht echter snel omhoog gegaan, heb ik de sportschool veel te weinig van binnen gezien en begint mijn huid ook enorm veel sporen van een ongezonde levensstijl te vertonen, dus merkte ik dat het nu echt tijd werd voor verandering. En ik dacht, als ik een week vegan kan leven zonder daar moeite mee te hebben, dan kan ik toch ook wel een full on heftig dieet doen? Dus ik doe 'A Happy Life', niet alleen een dieet maar vooral een aanpassing op je eetgewoontes. Om helemaal te resetten mag ik in de eerste fase, die morgen begint, 2 weken geen koolhydraten (dus geen brood, rijst, pasta en aardappelen) en geen fruit (of andere suikers, maar dat lijkt me logisch). Dat is echt even enorm omschakelen en super heftig, maar ik heb goede moed dat ik dit vol ga houden.
Ik vind het ergens verschrikkelijk dat ik nu zo'n healthy fit-girl word, want ik was ook wel trots op mijn grote eetlust. En ik durf nu al bijna niet tegen mijn Tindermatch te vertellen dat ik alleen nog maar water en thee drink. Maar hoe pathetic is dat eigenlijk? Ik ben op dit moment niet tevreden met hoe ik eruit zie, dus ik doe er wat aan. Als ik door ga met mijn heerlijke 'ik eet wat ik zie'-dieet, dan word ik obese. En als iemand gelijk vooroordelen over je heeft, omdat je op dieet bent, moet je eigenlijk niks willen hebben met diegene.
En omdat een groot deel van de Vegan Challenge gelukt is, doordat ik alles wat ik at vastlegde en me dus moest verantwoorden tegenover al mijn kijkers, heb ik besloten ook dit experiment te gaan vloggen. Deels dus om mezelf te helpen me hier echt aan te gaan houden, hoe heftig ik het ook vind en deels omdat ik hoop dat ik sommigen van jullie die wat kilo's kwijt willen nog extra kan motiveren.

Ik laat het jullie weten als ik dit lichaam heb. JOE JOE.

Dus, mijn vlogmas gaat iets anders worden dan die van de normale vloggers, maar er komen de komende 3 weken 3 vlogmassen/vlogmasses/vlogmas vlogs? online! Ik heb er nu al zin in, ik hoop jullie ook :)

You Might Also Like

2 reacties

 1. Waar kan ik 'A Happy Life' vinden? Ben wel geïnteresseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Celina! Ik ben er via via bijgekomen, volgens mij heeft ze geen website. Als je echt geïnteresseerd bent, stuur me dan even een berichtje op Facebook. Dan leg ik het je uit en kan ik je misschien aan haar doorverwijzen!
   Liefs!

   Verwijderen