Vlogmas #3

januari 04, 2017


Het is alweer tijd voor de laatste vlogmas! It involves 10 voorstellingen in 7 dagen, heel veel eten en awkward drunken dancing met sterretjes (zo'n moment: moet ik dit er niet uit knippen?? Nah).
Ik vond het super leuk om drie weken vlogmas te maken en ik miste stiekem deze week het vloggen alweer een beetje. Maar vanaf volgende week ga ik aan mijn solo voorstelling werken en krijg ik het weer zo druk dat vloggen niet echt interessant zal zijn. Ik vind vast snel weer een gelegenheid vast te leggen, als jullie dat leuk vinden.
Hoewel vlogmas gestopt is, ben ik natuurlijk nog volop aan het dieeten. Met veel trots kan ik vertellen dat ik vandaag een jurkje kocht in maat S (say what now?) dus ik ben super trots en blij en op naar die laatste 5 kilo!

Ik hoop dat jullie de afgelopen 3 vlogs net zo leuk vonden als ik! Ik ga nu nog even genieten van mijn laatste vrije dagen. Alhoewel, ik ben zo verkouden dat het misschien beter is om morgen in bed te blijven en me op te laden voor de komende weken. Gelukkig heb ik nog genoeg Vlogmas van andere vloggers om terug te kijken en ook nog een shitload aflevering van Jane the Virgin en nog 8 Harry Potter boeken (2 t/m 7, Cursed Chiled & Fantastic Beast), dus ik en mijn multi-pack zakdoekjes vermaken ons wel!

En voor iedereen natuurlijk nog een super gelukkig nieuwjaar!

You Might Also Like

0 reacties