Een fitgirl blijven.

februari 27, 2017

Ik houd niet zo van dit ondergoed, maar omg haar buik!

Weten jullie nog dat ik een aantal weken geleden schreef dat ik fitgirl geworden was? En hoe makkelijk dat leek te gaan? Het blijkt toch moeilijker om fitgirl te blijven, dan om fitgirl te worden. Inmiddels ben ik een aantal weken en nog wat kilo's verder en begin ik steeds meer te cheaten. Cheaten was eerst een extra volkoren product op een dag eten of toch nog maar een koffie drinken. De afgelopen week was het een shitload aan bier, scones, skittles, m&m's, chips, brownie en een halve bak Ben en Jerry Oreo Cookie Dough ijs (dat is een nieuwe smaak, god-de-lijk). Het is een beetje uit de hand gelopen en ik durf de weegschaal eigenlijk niet meer aan te kijken. Maar toen ik eenmaal begonnen was met cheaten, kon ik me ook niet meer zo goed herinneren waarom ik al dat eten eerst uit mijn leven verbannen had. Het was zo fijn dat mensen zich niet meer aan mij hoefde aan te passen en dat ik niet alle overheerlijke dingen hoefde af te slaan.

Na een week vol met all the cheats heb ik dus wel een beetje spijt. Daarnaast kan ik mezelf wel leuk een fitgirl lopen noemen, maar ik heb de binnenkant van de sportschool ook al weken niet meer gezien. En omdat ik zo enorm goed bezig ben en eigenlijk toch nog zooooo graag die laatste 2,5 kilo kwijt wil, gewoon omdat ik zo lekker in mijn vel zat en nu alweer begin te wennen aan mijn nieuwe kledingmaat, ga ik een challenge voor mezelf opzetten:

Ik ga weer gezond eten en niet cheaten tot mijn weegschaal 75,0 kilo aangeeft.
Daarnaast ga ik:
- Ofwel 2 keer per week naar de sportschool en 2 keer per week 10 minuten thuis sporten.
- Ofwel 1 keer per week naar de sportschool en 3 keer per week 10 minuten thuis sporten.
Als ik mezelf een keer verlies en ik cheat met eten, moet ik daar 20 minuten sporten aan toevoegen.
En als de weegschaal dan de 75 aantikt, mag ik van mezelf eindelijk de tatoeage nemen waar ik al een jaar over droom.

En ik deel dit met jullie omdat het me altijd extra motiveert als ik dit op mijn blog gedeeld heb. Ik houd namelijk niet zo van publiekelijk falen. Stiekem wil ik jullie natuurlijk ook motiveren om jezelf te pushen! Dus.... wat wordt jullie challenge voor de komende weken?

You Might Also Like

0 reacties