In je ondergoed op bed springen.

april 08, 2017


Zal ik de blog even beginnen met wat een heerlijke week het is? HET WORDT WEER ZOMER!! Het is bizar hoe blij ik daarvan word.
En dit is sowieso een hele leuke week, want deze week speel ik: The Mystery of Edwin Drood in het Maastheater in Rotterdam. En ik heb het zo gemist om in het theater te zijn. Ik geniet er enorm van de routine die er in zo'n voorstellingsweek gaan zitten: binnenkomen, mezelf volplamuren met make-up, mijn haar superstrak invlechten, zender halen, soundchecken, al mijn kostuums en rekwisieten op dezelfde plek klaarleggen, met de hele groep soundchecken (altijd hetzelfde nummer), kostuum aantrekken, samen inzingen, fysiek opwarmen en dan showtime! Iedere keer dat het zaallicht uit gaat, ik weer even die rilling van zenuwen voel en mezelf vervolgens probeer helemaal in het stuk te gooien en alles te geven wat ik heb, ben ik weer even intens gelukkig.

Al 3 avonden mocht ik mezelf in mijn korsetje hijsen en mijn borsten met make-up een beetje extra aanzetten (Hoe kan het dat ik ALTIJD een hoer speel?). Al drie avonden zing ik, met een enorme rode kroeshaarpruik op mijn hoofd, de tekst: 'Niet stoppen als je wint'. Wat achteraf erg toepasselijk blijkt te zijn.
En hoewel ik deze week, met de catering in het theater, de koolhydraten niet kon laten liggen, deed ik gisteren toch echt een vreugdedansje.
Ik heb jullie redelijk op de hoogte gehouden van mijn dieet en ik heb mijn gewicht nooit onder stoelen of banken geschoven. In december, voordat ik begon, woog ik 84 kilo. Mijn streefgewicht was 75.
Gisterenavond gaf mijn weegschaal 75,1 kg aan en vanochtend zelfs 74,8 (maar dat telt niet echt, want ik woog mezelf altijd 's avonds). 
En dus sprong ik vannacht in mijn ondergoed op mijn bed (Grey's Anatomy style). Het is me gelukt! Ik had het echt oprecht niet van mezelf verwacht, maar het is me gewoon gelukt!

Al de hele week huppel ik door de zon met mijn hondje aan de lijn (die in de voorstelling speelt en dus de hele week bij mij in Rotterdam is) in mijn nieuwe, strakke, roze t-shirt. Nooit gedacht dat ik een strak, roze t-shirt zou kopen, maar ik voel me er comfortabeler in dan ooit!
En hoewel ik het soms even vergeet en dan te veel van zeiken houd om het niet te doen, besef ik me dan ook weer even: life is so, so good!

You Might Also Like

0 reacties