Vlog: Britta studeert af.

augustus 12, 2017


Iets meer dan een maand geleden studeerde ik af. Inmiddels sta ik alweer met beide benen in mijn nieuwe, spannende project en kan ik me bijna niet meer herinneren dat ik nog student was. Mijn laatste stufi is uitgegeven, mijn studentenreisproduct bijna verlopen. Het is echt klaar.

Om nog een beetje terug te kunnen kijken op de afgelopen maanden, heb ik een vlog gemaakt van mijn afstudeer week. De laatste voorstelling die ik mocht spelen. Daarna het afstudeeruitje, wat speciaal voor ons georganiseerd was. En last but certainly not least het afstuderen zelf.

Het was een nogal chaotische, drukke, euforische tijd en dat is een beetje te zien aan de vlog. Ik heb wel eens gestructureerdere vlogs gemaakt. Maar er zit wel een hoop liefde en geluk in deze vlog en dat vind ik zelf erg fijn om terug te zien.

Het is zo gek dat deze vlog echt als een eeuwigheid geleden voelt, terwijl ik toen dacht dat ik me nog lang niet zou gaan beseffen dat ik afgestudeerd was. Ik heb in elk geval de komende maanden weer wat meer tijd en meer gelegenheid om, naast mijn vaste blogs die natuurlijk door blijven gaan, ook weer wat meer te gaan vloggen. Ook omdat ik het zelf zo leuk vind.

En nog even om de komende vlog in te wijdden: Die bestaat uit liefde voor mijn geweldige ex-klasje. Ik ben vet, mega, intens trots op iedereen en zo blij dat ik vier jaar lang met hen mee heb mogen groeien. Onze laatste week was gevuld met euforische emoties. Van de slappe lach tot keihard janken. Ik heb ik die week denk ik sowieso alleen maar gejankt. Maar ook zo intens veel gelachen. En ik ben super blij en gelukkig dat we zo onze schoolperiode met elkaar hebben mogen afsluiten. Deze beelden zijn alleen maar liefde.


You Might Also Like

0 reacties