Britta in Londen - deel 1.

oktober 23, 2017


Ik zit op de fiets, in de regen, in Londen. De camera in mijn hand wordt natter dan ik zou willen, maar hij zit al dagenlang aan mijn hand vast gekluisterd en ik ben niet van plan hem los te laten. Voor me een bos krullend rossig haar, achter me een tijgerprintjas en een ronde bril. Gelukzalig kijk ik naar de gebouwen die voorbij schieten. De regen spat in mijn gezicht, maar ik kan me er niet druk om maken. Het thema van Harry Poter zich non-stop herhalend in mijn hoofd.

Afgelopen week mocht ik genieten van een intense Harry Potter-fan reis naar Londen met mijn gezin. Het was heerlijk om daar even bij te komen en te genieten van mijn lieve zusjes en vader en alle mega intens vette tripjes die we gepland hadden. En natuurlijk legde ik weer alles voor jullie vast.

En daarin was ik nogal enthousiast. Op mijn camera stonden twee, helaas, veel te vroeg afgebroken vlogs. Een halve MusicalCamp en een halve Urinetown vlog. Allebei met veel te weinig materiaal om echt interessant te zijn. Daarom was ik extra blij dat ik, met mijn nieuwe mega 'ik ben een vlogger' statief in de hand, weer iedere stap die ik zette, vastlegde.

Omdat ik dus nogal enthousiast was en mijn mamma altijd zegt dat vlogs van langer dat tien minuten niet interessant zijn, heb ik mijn Londen vakantie-vlog in twee delen geknipt. Ergens komende week komt er dus nóg een vlog online: FEEST! (En daarbij komen dan ook al mijn aanraders voor Londen in een blogje. Nog meer om enthousiast over te zijn!)

Ik heb met heeeeeeeel veel liefde deze vlog weer gemaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook best wel trots op ben. Ik hoop dat jullie er ook van genieten. En..... to be continued! 


You Might Also Like

0 reacties