Jaloezie, cover van Britt van Schie.

oktober 01, 2017


Driekwart jaar geleden stond in de theaterzaal op school, in mijn groen-geverfde trui en zong ik mijn hartje eruit in mijn eigen samengestelde solo-voorstelling. Niet veel later zong ik weer mijn hartje eruit in de studio van mijn muzikaal leider en lieve vriend Gijs van Winkelhof.

Nog geen week na het eindigen van Urinetown zat ik in de zaal/op het veld van het Zomerconcert van Miriam Venema & Friends even heel gelukkig te zijn en te genieten van de muzikaliteit. En ik nam me voor: wat er het komende jaar ook mag gebeuren, ik wil hoe dan ook creatief en muzikaal bezig blijven zijn, mooie dingen maken en dat delen met mensen.

En dus, bij deze, deel ik één van de nummers uit mijn solo-concert. Doodeng vind ik het, maar ik hoop dat jullie het mooi vinden en dat het voor herhaling vatbaar is.

Met heel veel liefde voor Gijs van Winkelhof voor zijn prachtige begeleiding en opname en voor Ara Halici, omdat hij nog steeds de beste coach is die ik me kan wensen!

You Might Also Like

2 reacties