Britta aan Boord.

januari 26, 2018

Ja, ik vind mezelf hilarisch en nee, ik schaam me niet.

Ik kan vanaf Ahoy bijna naar huis rollen. Lichtelijk dronken en met een constante piep in mijn oren gooi in mijn fiets tegen een hekje in de tuin en ren ik richting de wc. Hoe vaak heb ik hier wel niet half dronken gezeten?
Vanavond was ik bij de Vrienden van Amstel Live en het was fantastisch. Het is bijna nog fijner dat ik binnen drie minuten thuis was. Ik kan niet geloven dat ik hier nog maar één dag woon.

De afgelopen 4 jaar heb ik lief en leed gedeeld met mijn grote liefde, mijn bed, in dit kamertje. Hoe vaak ben ik wel niet dronken en gelukkig 's avonds mijn bedje in gerold, zoals vanavond? Hoe vaak heb ik me wel niet huilend onder de dekens verscholen? Hoe vaak heb ik wel niet gestudeerd vanuit dit bed? Hoeveel koffies zou ik in dit bed gedronken hebben? En hoeveel afleveringen van een serie zal ik wel niet gekeken hebben? Hoe vaak zou ik gesnoozed hebben in dit bed?

Zoals ik al vaker met jullie gedeeld heb, ga ik een groot nieuw avontuur aan. Dat betekent dat ik alles: dit lieve fijne appartement in mijn lieve en fijne Rotterdam, een heleboel zekerheid en een grote lading aan vrienden en familie, in Nederland achterlaat en helemaal in mijn eentje naar het buitenland vertrek. Als alles gaat volgens de originele planning (wat waarschijnlijk niet zo gaat zijn, want naast dat ik heel slecht ben in plannen, brak ik mijn pols en verloor ik mijn appartement en werd de planning die ik gemaakt had ineens niks meer waard) ben ik over een week op weg naar Berlijn. Het voelde als een eeuwigheid wachten en nu is het ineens zo ver.

Ik typ deze blog, 's avonds, na de Vrienden van Amstel, vanuit mijn heerlijke, fijne bedje omringt met volgepropte verhuisdozen. Ik ben weer eens laat met het schrijven van deze blog, vandaar dat ik me vijf jaar lang niet heb gehouden aan vaste uploaddagen. Nu moet ik er toch aan gaan geloven.
De afgelopen jaren was ik een beetje een dwarrel wat upload-tijden en dagen betreft. Nu is het het idee en de bedoeling (of het lukt is altijd weer een groot vraagteken) dat jullie iedere vrijdag stipt om 9.00u kunnen genieten van een nieuwe upload. Een ware serie op deze pagina, ja, echt waar. 25 edities van 'Britta aan boord.' (RED ME als je een betere naam weet voor deze serie).
Iedere week neem ik jullie mee in mijn nieuwe avontuur, mijn leven in Berlijn, mijn leven als zangeres, mijn leven op een Cruiseschip en alle intens fantastische plaatsen die ik langs ga.
(Althans, als de Wifi op het schip met me mee wil werken. DUIM VOOR ME).

Ik ga vijf maanden weg en ik neem mee: jullie allemaal!!! JEEEEEEEE!
Wil je op de hoogte blijven? In de video hieronder leg ik uit hoe dat kan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om me de komende, spannende tijd te blijven volgen en dan zeg ik, met best wel een beetje trots zonder dat ik ook nog maar iets bereikt heb: TOT VOLGENDE WEEK! JOEJOE! Likken en lebbers en liefde!

You Might Also Like

0 reacties